Hvorfor er profilbeklædning vigtigt?

Tager du også i Netto uden bukser på?

Jeg tror vi alle sammen har oplevet det – og måske har jeg bare taget skade fordi jeg efterhånden har været mange år i branchen. Men forleden dag var jeg til et netværksarrangement – det er vi ofte, for netværk er vigtigt.

Men til dette netværksarrangement så jeg det samme, som jeg desværre ofte ser. Alt for mange glemmer deres profil derhjemme i garderoben når de er ude og møde andre potentielle kunder. Prøv at lav samme test næste gang du er til et netværksarrangement – eller for den sags skyld ude og besøge en virksomhede. Du vil blive forbavset over hvor mange der rent faktisk IKKE går rundt med tøj med virksomhedens logo på.

Jeg sammenligner det lidt med at tage i netto og handle uden bukser på. Det ville man under normale omstændigheder heller ikke gøre.

 

Og hvorfor er profilbeklædning så vigtigt?

Det er hele din virksomheds identitet – det er genkendeligheden og det at vise, at dit firmas DNA. Når man er ude til arrangementer kan det nogle gange være svært at huske navne – især de første par gange, men kan du koble det der bliver sagt op på det visuelle du ser er det stræks meget lettere at huske:

  1. Navnet på personen du har snakket med.
  2. Hvad det er virksomheden laver.
  3. Og hvordan virksomhedens logo ser ud. 

De 3 ting er med til, at der er større chance for at andre efterfølgende kan huske hvem du er, hvilken virksomhed du repræsentere og sidst min ikke mindst – hvad det er du sælger/laver.

 

Hvad er profilbeklædning 

Profilbeklædning kan være utrolig mange ting – og her gælder det selvfølgelig om at vælge den stil der passer til dig og den virksomhed du repræsentere. Det kan være alt lige fra habitter, skjorter, sweatshirts, strik, t-shirts, overtøj eller bukser. Det handler om at finde det den type tøj der passer til den enkelte arbejdsfunktion.

Man kan med fordel supplere op med caps, huer og muleposer som er perfekte “give-aways” sammen med det visitkort du selvfølgelig også giver. Det er også med til, at du bliver husket.

 

Husk logoet!

Når du har fundet det rigtige tøj, som passer til dig, så kommer det vigtigste – og for at vende tilbage til starten af artiklen – det som folk glemmer. Nemlig deres logo – Husk nu at få sat et logo på firmatøjet. Det handler om at blive husket, det handler om at vise jeres identitet – ikke kun til netværksmøder, men også til events eller under kampagner i jeres firma.

Der er forskellige måder at gøre det på; tryk, broderi, emblemer og prægning er blot nogle af mulighederne. Og det kan være svært, at bestemme sig til om det skal være det ene eller det andet. Der findes ikke noget der er rigtigt eller forkert, men generelt vil vi anbefale broderi til habitter, skjorter, polo og visse former for jakker. Men vi laver også tryk der kan sættes på stort set alle former for tekstiler.

 

Kom ind og få et tjek af jeres profilbeklædning

Vi ønsker kun det bedste for dig, din virksomhed og ikke mindst for dit brand/logo. Så kom forbi vores showroom og lad os tage en snak om jeres profilbeklædning.