Promotion og reklame er en vigtig del af virksomhedens identitet.

Sammen finder vi ud af hvilke produkter der passer til jeres budskab, og hvilken målgruppe produktet skal henvende sig til.

Er det paraplyerne eller keyhangers til festivalen – Kuglepenne eller bolsjer til kontoret – Der findes rigtig mange muligheder indenfor promotion og nærmest ingen begrænsninger.

Reklameartikler skal designes så de profilerer virksomheden og vores indkøbere leder hele tiden med lys og lygte efter at finde nye produkter som giver max profilering og som er anderledes i forhold til hvad alle andre tilbyder.

En reklameartikel skal betragtes som et visitkort for firmaet, og pris og funktion følges altid af, og uanset artiklen man vælger så skal den helst være i øjne faldende og være noget som modtageren bruger igen og igen.

Vores konsulenter hjælper jer med at finde den rigtige reklameartikel til det formål som i ønsker og vi gemmer altid tryk og grafisk materialer så genoptryk kan ske hurtigt.

Vi elsker konkurrence på ide og produkt så ring til os næste gang i ønsker sparring på reklame artikler, eller kig ind i vores showroom i Odense.

Altid konkurrencedygtige priser når du handler hos Sport & Profil.

Ingen opgave er for lille !!!