klubaftaler til elite og amatørklubber

En klubaftale – der giver mening!

Her bliver i ikke bare et nummer i køen.

Alle der arbejder hos Sport & Profil har kontakt til klub og foreningslivet. Vi ved det er de frivillige kræfter der driver klubberne rundt omkring i hele Danmark.

Ligesom os har Hummel en holdning. Når vi sammen laver en klubaftale bliver i ikke bare et nummer i køen. For os er det starten på et langt samarbejde. Et samarbejder der skal gavne alle parter.

Vi VIL jer. Og sammen kan vi lave en totalløsning til din klub.

Med en klubaftale med HUMMEL x SPORT & PROFIL får du branchens bedste match. Et match der er med dig hele vejen fra amatør til eliteklub.

Her på siden finder du nogle af de fordele der følger med når du laver en klubaftale med HUMMEL x SPORT & PROFIL.

#teamhummel

Lav en Hummel klubaftale hos Sport & Profil
Lav en Hummel klubaftale hos Sport & Profil
Lav en Hummel klubaftale hos Sport & Profil

EN TOTALLØSNING DER VIKRER

HUMMEL x SPORT & PROFIL

Sammen med dig og klubben sammensætter vi en klubkollektion, som matcher behovet hos klubben, men også for det enkelte medlem. Med en klubaftale gennem HUMMEL x SPORT & PROFIL får du en totalløsning hvor vi kan leverer alt lige fra kamp- trænings- og fritidstøj til bolde, træningsudstyr samt sportsplejeprodukter.

Når vi sammen har lavet en klubkollektion gemmer vi tryk og skabeloner på alle kampsæt, trænings- og fritidssæt – på den måde bliver en genbestilling hurtig og nemt – så du kan bruge din tid på klubaktiviteter.

Vi har eget trykkeri i Odense – hvor Marianne og Sanne sørger for, at alle logoer bliver placeret som aftalt og til sidst pakket – så det er klar til, at blive leveret til klubben.

Vi tilbyder en webshop løsning hvor klubbens medlemmer og trænere har mulighed for at bestille direkte fra den kollektion vi laver sammen. Man kan direkte i webshoppen indtaste oplysninger om navnetryk og rygnumre – alt efter hvad vi sammen aftaler. Vi drifter selv vores webshop – det er derfor også klubbens kontaktperson som dagligt behandler de ordre der kommer ind via klubbens webshop.

Få en klubshop fra Sport & Profil