Det handler om at sige “velkommen”

ONBORDING!

For nogle et nyt udtryk, men for os et udtryk for noget vi har argumenteret for længe – at gøre medarbejdere og kunder til brandambassadører allerede fra dag ét!

Forestil dig, at komme hjem til familien eller vennerne og fortælle, at alt var forberedt på dit skrivebord da du mødte ind på første arbejdsdag. Visitkort, bilnøgler, virksomhedspolitik og fordele. En computer der var sat op og klar til brug med mail og mailsignatur. Som Og som prikken over i’et, en boks med profiltøj i den rigtige størrelse, kuglepen, termokrus, notesblokke, paraply osv.

Det er nemt at lade sig rive med af idéen, men faktum er, at det handler om rutiner og struktur. Og det er der vi kan hjælpe dig, og når først vi har skabt et system baseret på dine kriterier går det hele let. Det bliver ikke dyrere, kun mere synkroniseret, og effekten bliver så meget større.

Der er foretaget undersøgelser, der viser, at virksomheder der har denne tilgang med onboarding får personalet til at blive væsentligt længere. Hvad er det værd for dig og din virksomhed?

 

Profiltøj fra Sport & Profil
Profiltøj fra Sport & Profil
MyBOXD fra Sport & Profil

TIPS:

– En rejsetaske med logo er en billig reklameplads og en god samtalestarter på flyet eller toget. Og praktisk, når du skal have dine ting med hjem fra første arbejdsdag!

– Saml al information og alle dokumenter sammen med et personligt velkomstbrev fra chefen. kan man føle andet end tillid til den nye arbejdsgiver?

– Bruger i profiltøj på jeres arbejdsplads? Tjek størrelser og behov på forhånd og præsenter en flot pakke eller en rejsegarderobe til den nyansatte.

Sæt jeres ONBOARDING i system

Vi har rutinerne – know-how og ikke mindst et setup, der kan hjælpe med, at få Jeres ONBOARDING sat i system.

Med vores MyBOXD setup går ONBOARDING som en leg – uanset om der er tale om ONBOARDING af en ny medarbejder eller dine kunder.

Læs mere om MyBOXD her. Så er du tættere på en lettere ONBOARDING i fremtiden.