Som virksomhed har vi et medansvar

Et bedre miljø for dig og mig

Vi er ikke perfekte

Ingen virksomheder er perfekte når det kommer til, at passe på miljøet. Når man i en virksomhed som vores arbejder med produktion og fremstilling af profilprodukter og reklameartikler, så har vi et kæmpe medansvar i arbejdet med at passe godt på vores planet. Derfor gør vi rigtig meget for at vejlede og støtte vores kunder når de vælger produkter. Her på siden kan du læse om lidt af det vi gør. Og har du input til hvordan vi kan blive bedre – er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan altid blive bedre.

Start med at sætte krav til dine produkter!

Når du som kunde skal købe nye profilprodukter eller nye reklameartikler. Så start med at sætte krav til dem – det gør vi selv. Når vi vælger nye leverandører er det utrolig vigtigt for os at produktionen foregår under ordnede forhold. De skal leve op til lovgivningen og vi skal overholde og forbedre sociale og miljømæssige forhold.

Hos os i Sport & Profil kan du være sikker på, at produktionen er foregået under ordnede forhold. Stil krav. Det gør vi!

CSR

 

Vi stiller krav om, at vores samarbejdspartnere har en Code on Conduct. Både herhjemme, men også når vi producere i udlandet. De skal altid leve op til den gælende lovgivning og skal samtidig overholde menneske- og arbejdsrettighederne.

Det betyder bla.

  • Vi skal forbedre og overholde miljømæssige og sociale forhold.
  • Vi skal holde vores løfter, være troværdige og ærlige.
  • Vi skal kunne stå inde for de produkter vi sælger, dette gælder også for de samarbejdspartnere vi bruger.
  • Vi går ikke på kompromis – vi vil bevare den faglige stolthed i de produkter i sælger.
  • Vi arbejder løbende på hvordan vi kan forbedre vores miljø- og klimahåndtering. Så vi kan stille krav til vores samarbejdspartnere.

Når vi snakker med vores kunder rådgiver og vejledere vi dem gerne om minimering af resourceforbrug. Sammen med vores kunder kan vi opstille realistiske krav i produktionen af deres profilartikler samt reklameartikler.

  • Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores medarbejderforhold, men stiller også krav til at vores leverandører og samarbejdspartnere gør det samme.
  • Sammen med vores leverandører og samarbejdspartnere udvikler vi nye produkter, ydelser og ser på produktionsmuligheder der kan gøre det bedre for miljø og klima og også indeholder sociale dimensioner.

 

Men vi kan blive bedre! – Vi kigger hele tiden på hvordan vi kan blive bedre – og har du en god ide er du altid velkommen til at kontakte os.

Nye artikler

Med jævne mellem kommer vi med fifs og tricks til din markedsføring. Vi skriver også og trends og tendenser indenfor vores branche – bla. om hvordan man kan vælge produkter som er bedre for miljø og klima. Du kan se de nyeste artikler herunder eller klikke på knappen for at se alle artikler vi har skrevet.

Back On Track

Back On Track

Denne gang med 2x inspirationskataloger. Vores BYB Magazine på 76 sider og vores helt nye julekatalog på 68 sider. Begge FYLDT med inspiration med nyheder og bestsellere.

Inspiration til jeres næste event.

Inspiration til jeres næste event.

- Inspiration til Jeres næste event!Events | 2021Lad os hjælpe Jer, når i skal holde jeres næste event. De fleste af vores kunder kender vores...

Jakker til hele året | 2021

Jakker til hele året | 2021

Jakker til hele året | 2021- Jakker til alle formål!Vores jakkepalette er bred. Og det er vigtigt jakken er valgt ud fra Jeres behov. I vores...

Har du en god ide til hvordan vi bliver bedre?