Studietrøjer
med tryk!

En god T-SHIRT/SWEAT/HOODIE er som et godt venskab

Et godt fællesskab handler om at løfte i flok, overkomme udfordringer og dele sejre. Fordi som studiekammerater handler det ikke om, hvad der adskiller os, men om de mål og den hverdag vi har til fælles. Vi tror på, at studietrøjer til elever og lærere med en fælles identitet styrker fællesskabet og motivere os til at yde det ekstra.

Tiden på skolen er helt unik og fyldt med minder – styrk det med studietrøjer med jeres helt eget design. Det er med til at skabe et endnu bedre fællesskab.

Og uanset om I skal på studietur eller om I “bare” gerne vil have en årstrøje – så kan vi hjælpe jer. Vi har hjulpet mange af vores kunder, som tæller alt fra folkeskoler, efterskoler, gymnaisier, erhvervsskoler, højskoler osv. med at lave fede årstrøjer og studietrøjer.

Vi har stor erfaring fra sportsklubber og produktion til efterskoler – så vi ved det skal være så let som muligt. Så det også bliver en god og sjov oplevelse for Jer.

Vi glæder os til at levere studietrøjer til dig og din klasse.

Studietøj med tryk
Sport & Profil kontaktperson

Klassen vælger en kontakperson

Sport & Profil design

I laver Jeres design og vælger hvilke(t) produkter I gerne vil have og kontaktpersonen sender info til studietoj@sportogprofil.dk

Sport & Profil køb

Kontaktpersonen modtager et link fra os, som kan deles med klassen. Og alle kan nu lave deres bestilling

Sport & Profil levering

Vi producerer og leverer derefter tøjet til Jer. Leveringstiden er typisk 8-10 arbejdsdage efter deadline for bestilling.

Se vores katalog med studietrøjer her

Bestil via vores webshop

Studietøj fra Sport & Profil

I slipper for at samle bestillinger og penge ind. Alt klares fra vores webshop. Dejlig nemt.

DESIGN AF STUDIETRØJER

Lav jeres design på hvidt papir. Sørg for at bruge en god sort touch. Prøv at undgå tynde streger. Alle standardpriser er inkl. tryk 20×20 cm og inkl. navnetryk (værdi 30 kr.)

PRISER PÅ STUDIETRØJER

Alle priser er oplyst inkl. tryk i jeres design på enten ryg eller front. Trykket bliver i 1 farve. Tryk på ryg eller front er i størrelsen 20×20 cm. Ønsker i større tryk kan dette tilkøbes. Navnetryk følger selvfølgelig med i prisen. Inkl. rentegning af Jeres design (værdi 600 kr.)

KONTAKTPERSON

Klassen vælger 1 kontaktperson – kontaktpersonen får 1 gratis hoody, som tak for hjælpen. Vælger klassen 2 kontaktpersoner får i 2x rabat koder på 50% til køb af 1 produkt.

KORREKTUR

Kontaktpersonen tager et billede af klassens design og sender til os. Vi rentegner det derefter og sender en korrektur til kontaktpersonen. Vi kan først starte bestillingerne når designet er godkendt.

DEADLINE

Sammen med kontaktpersonen aftaler vi en deadline for bestillinger. Når vi rammer deadline lukker vi for bestillinger og sørger derefter for at få bestilt og trykt tøjet til jer.

LEVERINGSTID PÅ STUDIETRØJER

I skal forvente en leveringstid på ca. 8-10 arbejdsdage fra vi lukker webshoppen til vi afsender det fra os.

MIX & MATCH

Sammen med designet sender kontaktpersonen info om hvilke produktern I gerne vil have i klassens kollektion. I må gerne mixe og matche mellem sweat/hoodi/tee – så længe vi sammenlagt kommer op på min. 15 stk. i alt.

BESTIL STUDIETØJ I WEBSHOP

Vi opretter produkterne i vores webshop og sender derefter et link til kontaktpersonen, som kan deles med klassen. Alle bestiller og betaler selv for deres tøj og man må bestille ligeså meget man vil. Vi trækker først pengene når vi sender bestillingerne fra os.

Studietøj fra Sport & Profil