– BESØG VORES ONLINE LAGERSALG!

Lige nu har vi ikke planlagt nye datoer for vores LAGERSALG, men heldigvis kan du hoppe ind på vores ONLINE LAGERSALG – Hvor vi har samlet en masse gode produkter til skarpe priser. Fuldstændig som vores normale LAGERSALG – du kan bare shoppe hjemmefra. Smart. Nemt. Og enkelt!

Produkterne i vores ONLINE LAGERSALG er produkter, som vi har i overskud eller produkter, som har stået i vores showroom. Produkterne kan derfor have små brugsspor, mærker – eller der kan være tilfælde hvor produkterne ikke længere har den originale emballage.

Produkterne i vores ONLINE LAGERSALG kan købes privat eller som erhverv. Nogle produkter kan kun købes med afhentning her hs os i Odense, men mange af dem kan vi sende til dig med GLS.

På produktsiderne for hvert produkt, vil du kunne læse hvis der er nogle specielle anmærkninger, som du skal være opmærksom på. Som udgangspunkt bliver alle produkter leveret uden den originale emballage, som vist på billederne.

Vi har desværre ikke returret på produkterne vi sælger via vores ONLINE LAGERSALG. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hvis du vil forbi og se produktet inden du køber det.

God fornøjelse med vores ONLINE LAGERSALG.

Sport & Profil Michael Johansen
Online Lagersalg hos Sport & Profil

Vil du have nyheder om vores LAGERSALG først?

På vores sidste LAGERSALG var der en del kunder, som spurgte om vi havde et nyhedsbrev om vores LAGERSALG – til dem der ikke bruger Facebook. Derfor har vi nu oprettet et nyhedsbrev kun om vores LAGERSALG + vores ONLINE LAGERSALG.

Du kan tilmelde dig i boksen herunder – og vi lover, at vi kun sender nyheder ud om vores LAGERSALG og ONLINE LAGERSALG. Du vil få nyheder når vi har oprettet nye produkter i vores ONLINE LAGERSALG og du vil få nyheder som den første når vi melder nye dage ud for vores alm. LAGERSALG.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.