Arbejdstøj til rigtige mennesker!

Komplet sortiment af arbejdstøj til alle brancher. Stærke sømme og urokkelige værdier!

Svend eller sjakbajs?

De kraftige. De tynde. De fluorescerende med eller uden hængelommer. De ekstra komfortable. Kort sagt arbejdstøj til alle!

I morgen betyder noget!

Vi har fokus på kvalitet, bæredygtighed og lige forudsætninger for mænd og kvinder. Fordi imorgen betyder alt! Tag stilling til dit arbejdstøj.

Dit logo - vores mission

Lad os sørge for, at du får en skarp og flot profil og ensartet arbejdstøj – som du ønsker det. Vi har den nødvendige know-how og et logotryk er ikke “bare” et logotryk!

Rentabel bestillingsløsning

Vi tilpasser vores bestillingsløsning til dine behov. Har du lyst – kan det klares via vores webshop, men det kan også klares helt lavpraktisk ved at besøge vores showroom.

SPORT & PROFIL

Velkommen hos Sport & Profil

Kom ind i vores showroom og mød mit team af topmotiverede medarbejdere. Der alle er klar til at hjælpe dig.

Hos Sport & Profil finder du et godt og bredt udvalg af markedets bedste arbejdstøj. I vores showroom har vi sammensat en kollektion der dækker bredt og du er altid velkommen til at kigge forbi. Vi har fokus på kvalitet og bæredygtighed. Vi ved arbejdstøjet er vigtigt for dig derfor er det også vigtigt for os vi finder den rigtige løsning der passer til dig og dit team.

Sport & Profil Michael Johansen
Sport & Profil

Kunder

Vores kunder der køber arbejdstøj dækker bredt lige fra enkeltmandsvirksomheder til store internationale robotvirksomheder.

Sport & Profil

Tryk

Vores trykkeri håndtere i gennemsnit 6000 tryk om ugen. Vi har egen produktion i Odense.

Vælg det rigtige arbejdstøj. Det billigste er ikke nødvendigvis det rigtige for dig!

Vi ved godt det kan lyde helt åndsvagt og som et kæmpe slagstrick, men tænk lige over det et øjeblik og giv os en chance til at forklare tanken bagved påstanden.

Vi oplever ofte håndværkere, der kommer ind i vores showroom og spørg efter de billigste arbejdsbukser, den billigste t-shirt og de billigste jakker. Det er der som sådan ikke noget galt i, men oplevelsen bliver ofte, at produkterne ikke kan holde til det arbejder der bliver udført i dem. Hvilket ender ud i, at arbejdstøjet har en alt for kort levetid og der skal bruges penge på at købe nyt… igen.

Derfor er det også vigtigt for os, at vi sammen får en dialog om hvilken type arbejde dig og dit team skal bruge arbejdstøjet i. På den måde kan vi give råd og vejledning så du får valgt det rigtige.

Vi samarbejder med leverandører, der laver arbejdstøj der er fremstillet til at kunne modstå kraftige belastninger under flere års brug. Nogle giver endda livstidsgaranti på sømme.

Igen. Det billigste er ikke altid det rigtige.

 

Arbejdstøj fra Sport & Profil
Blåkläder

Dit logo – vores mission

Dit arbejdstøj siger meget om, hvem du er – både som professionel og som firma. hvorfor ikke lave det lille eksta og få broderet eller trykt dit logo på arbejdstøjet, så det matcher din profil? Lad os sørge for, at du får en flot profil og ensartet arbejdstøj – som du ønsker det.

 

Rentabel bestillingsløsning – der passer til dig.

Vi tilpasser vores bestillingsløsning så det passer til dig og dit setup. Vi ved der er forskel på om man er sig selv eller +100 medarbejdere. Derfor er vores løsninger også lavet så de kan tilpasses dig.

Webshop

Vi kobler dig op på vores webshop system, hvor du har mulighed for at bestille de produkter vi sammen har udvalgt til dit sortiment. Alt efter aftale kan du betale direkte med kort eller via faktura.

Bestilling via mail / bestillingsskema

Vi laver et helt simpelt bestillingsskema hvor du blot skal udfylde navn samt sætte krydser i størrelser og antal. Derefter kan du sende skemaet til os og vi sørger for resten.

Din helt egen webshop

Vi opretter en webshop til dig og dit team, hvor i vil kunne købe de produkter vi sammen har udvalgt til jeres sortiment. Denne løsning egner sig bedst til større aftaler.

Besøg vores showroom

Du kan også bare kigge ind i vores showroom, her kan du prøve størrelser og vi tager imod din bestilling inden du smutter. Dejlig simpelt – til dem der har mulighed for at kigge forbi.

Lad os mødes

Vi er en solid samarbejdspartner – og vi tager dig seriøst.

Hos os er du ikke bare et nummer i køen. Lad os tage en snak om dit arbejdstøj.

Se vores kataloger

Vi elsker post

Brug formularen herunder, så sender du en besked direkte til vores indbakke. Vi glæder os til, at tage en snak om dit arbejdstøj

14 + 12 =

FIND lige det du mangler

SE VORES KÆMPE UDVALG AF ARBEJDSTØJ I VORES KATALOGER

besøg vores showroom i odense

Holkebjergvej 85, 5250 Odense SV