Det må godt være let, at være gavmild – også i påsken!

PÅSKEGAVER TIL KUNDER OG MEDARBEJDERE

Påsken nærmer sig – har du husket at forkæle?

Du kender det sikkert selv – glæden ved at modtage en gave. Bare en lille ting. En ting, som du måske ikke havde forventet. Dine kunder og medarbejdere har det på præcis samme måde.

En gave er et symbol på omtanke, taknemmelighed og anerkendelse af et andet menneske.

Og det kan give rigtig god mening, at bruge påsken til en ekstra lille overraskelse til dine kunder og medarbejdere.

PÅSKEGAVER I ALLE PRISKLASSER
Her på siden kan du se vores påskekataloger. I dem finder du små og store påskegaver i prisklasser hvor alle kan være med. Vi har påskegaver helt ned til 75 kr. excl. moms – et beløb hvor de fleste kan være med. Og så har vi selvføgelig også de større gaver, der koster lidt mere.

De fleste af vores påskegaver har fokus på søde sager – chokolader i flot og spændende indpakning. Og søde gaver pakket ind i kendte mærker fra fx. George Jensen, Kähler, Lyngby Glas og Bjørn Wiinblad.

VI HJÆLPER DIG I MÅL
Er gaveindkøb ikke din stærke side, kan du tage det helt roligt. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten det er udvælgelse af påskegaver, spørgsmål vedrørende sortimentet eller generelle spørgsmål. Vi aldrig længere væk end, at du nemt kan komme forbi til en snak om dine ønsker – eller vi kan komme forbi DIG.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Påskegaver
Påskegaver

HUSK DIN BRANDING
På de fleste af vores påskegaver har du for at brande din virksomhed. De fleste vælger, at gøre det ved at få påtrykt deres logo på emballagen eller ved få vedlagt et lille påskekort med en hilsen.

Vi hjælper dig selvfølgelig i hele processen og kommer gerne med forslag til hvordan vi kan brande din virksomhed på påskegaverne.

 

Se vores påskekataloger herunder

Påskegaver fra Sport & Profil

Gaven du selv må vælge

Er du ude efter noget andet end chokolade? Så kan vores gavekortløsning være den løsning du leder efter.

Det er en enkel og genial løsning, hvor modtageren selv vælger sin gave.

Du kan læse mere om gavekortløsningen ved at klikke på knappen herunder.