Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Vi er en stærk og solid samarbejdspartner

indenfor sport, profil- & arbejsbeklædning, tryksager, reklameartikler og gaver.

Velkommen hos

Sport & Profil

Vores team består af topmotiverede og dygtige medarbejdere, der alle har rødder indenfor sporten.

Mit navn er Michael Johansen og jeg ejer Sport & Profil. Hos os bliver du modtaget af vores topmoviterede medarbejdere, som hver især er specialister indenfor deres område. Så er du sikker på altid at få den bedste betjening.

Jeg har selv været aktiv sportsudøver på eliteplan med en fortid i Odense Boldklub. Alle hos Sport & Profil har på den ene eller den anden måde rødder indenfor sport – alt lige fra fodbold til e-sport.

Vi har showroom, administration og trykkeri i Odense

Vi tilbyder webshopløsninger til vores kunder

Vi handler med alle typer af kunder

Vi tilbyder special design ned til mindste detalje

- Direktør/ejer

Grundlagt

Ordre om året

Vi er medlem i Sportigan kæden

Vi er partner i New Wave Profile

Vil du gerne have dit logo er mere værd?

Gennem profilering skaber du interesse. Dit logos tilstedeværelse under et møde med din forretningsforbindelse er vigtig, ligeså vigtigt som det er at opretholde den relation, som mødet skabte, ved at arbejde med eksempelvis relationsgaver. Vi bruger den simple “Attention. Position. Relation” når vi kort vil tale om de værdier, som profilering skaber.

Det skal ses på ydersiden og mærkes på indersiden

Når du når DERTIL, er du det helt rigtige sted. Du er nu i fuld kontakt med dit logo. Vi kalder det en *varemærkekalibrering.

Branding. Overalt. Hele tiden.

Vi bruger stilfuld og tankevækkende profilering. Med dit logo som omdrejningspunkt. Vær tilstede overalt. Hele tiden.

"Hvis øjet og øret får forskellige signaler, så tror man på øjet"

Mød team

Sport & Profil

Michael Johansen

Ejer / Direktør

Michael Andersen

Sælger, klubber

Michael Møller

Sælger, erhverv

Bernt Nielsen

Sælger, erhverv

Morten Kanstrup

Sælger, Nordjylland

Mads Rasmussen

Grafiker, markedsføring, sælger

Sanne Schmidt

Ordre, tryk, kundeservice

Marianne Koch

Ordre, tryk, kundeservice

Joan Johansen

Bogholderi

Sport & Profil

Besøg vores showroom på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV

14 + 4 =

Er du klar til vores første møde?