Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Kom og besøg vores showroom

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Odense. Her kan du se vores brede sortimen af alt lige fra profil- og arbejdsbeklædning, sportsudstyr, reklameartikler, tryksager samt firmagaver.

Du har mulighed for at prøve de fleste produkter inden du køber dem. Vores sælgere er klar til at give dig professionel vejledning. Om det gælde et helt kampsæt til en fodboldklub eller en arbejdsjakke – så er vi klar til at hjælpe.

Tryk eller broderi?

Vi er klar til at guide dig omkring hvilket tryk eller broderi, der egner sig bedst til de produkter du vælger. Vi har flere prøver på lager med forskellig logotryk samt broderi, så du kan se og mærke inden du vælger.

Adresse

Du finder os på:

Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV

Åbningstider

Vores showroom har åbent:

Mandag – Torsdag: Kl. 8.30 til 16.30
Fredag: Kl. 8.30 til 16.00

Sport & Profil

Kom og besøg vores showroom på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV

Er du klar til vores første møde?