Profilbeklædnning styrker din branding

Din leverandør af profilbeklædning på Fyn

Profilbeklædning er simpel markedsføring – men det virker!

Profilbeklædning og firmatøj med logo er Jeres ansigt udadtil

Profilbeklædning og firmatøj med logo er med til at styrke Jeres identitet – Når dig og dine medarbejdere er klædt i profiltøj går i rundt og markedsføre virksomheden i dagligdagen. Den rette profilbeklædning er med til at skabe opmærksomhed – en opmærksomhed der i sidste ende skaber en relation mellem dit brand/logo og virksomheden.

Vi har et bredt udvalg i vores sortiment – ens for dem alle er, at det er produkter, som har en høj kvalitet. Dit brand fortjener nemlig kun det bedste. Vi har alt lige fra de klassiske skjorter, polo’er, trøjer, jakker, t-shirts, blazere, habitter og meget mere. Og vi kan lave det hele med og uden jeres logo. Hos os er du ikke bare overladt til dig selv – Vi er altid klar til at hjælpe – på den måde sikre vi os, at du får den helt rigtige kvalitet og den rigtige vejledning om tryk og broderi.

 

Profiltøj fra Sport & Profil

Den levende reklamesøjle!

– Udnyt tøjet når du møder dine kunder

De bedste ambassadører for din virksomhed er dine medarbejdere. Sørg for at klæde dem på med en ensartet profilbeklædning med logo. Nu er dine medarbejdere ikke “bare medarbejdere”, men en levende reklamesøjle for dit brand.

Vi har samlet over 30 års erfaring i branchen og vi ved at synlighed gør en kæmpe forskel – både når de er ude og møde dine kunder ude af huset, men også når kunderne besøger jeres virksomhed. Profiltøj med logo er med til at styrke genkendeligheden og kendskabet til jeres logo. 

I vores trykkeri har vi Marianne og Sanne, som er eksperter indenfor logotryk – med deres erfaring sikre vi os at jeres logo altid står skarpt og tydeligt når det forlader produktionen. 

 

Det rette tøj til den rette funktion

Alle virksomheder er forskellige, derfor kan der også være forskel på hvilken form for profilbeklædning der er den rette for dig og dit brand. Heldigvis har vi leveret firmatøj til det danske erhvervsliv i mange år hvilket betyder vi ved præcis hvilke produkter der egner sig bedst til profilbeklædning så du får den bedste branding.

Vi er forhandler af alle de kendte mærker – og kan levere et Full Service Concept, der reducere den tid du normalt bruger på indkøb af profilbeklædning.