SPECIAL DESIGN

Mere profit for pengene!

Skil dig ud fra mængden med special design

Special design kan være med til at give din branding og dit logo et ekstra puf. Et puf der gør du skiller dig ud fra mængden og ikke ligner alle de andre. Med special design har du mulighed for at gå helt ned i detaljerne for hvordan netop dit brand og logo skal udtrykkes.

Til forskel fra en “alm. produktion” hvor vi typisk sætter dit logo eller dit udtryk på en hyldevarer – går vi i et special design – eller en special produktion, som vi også kalder det – ind og arbejder med de små detaljer FØR selve produktet bliver produceret.

Du har altså en masse ekstra muligheder – og ikke mindst fordele – ved at vælge en special produktion med dit helt eget special design.

Det får du med et special design:

Mere profit for pengene

Flere muligheder for at arbejde med de små detaljer

Råd og vejledning fra fagfolk

30+

Års erfaring

Hvad kan laves som special design?

Sublimations Tee

Design din egen tee til events med logo, billeder eller grafik.

Fremhæv små detaljer

Produktionstid: 5-6 uger

Bestil ned til 100 stk.

Håndklæder

Vælg flere håndklæde varianter. Fx. 100% bomuldsfrotté.

Mange typer af håndklæder

Produktionstid: fra 4 uger

Bestil ned til 25 stk ved nogle typer

Bælter

Unisex stretch bælte af polyester med metalspænde.

Præget logo

Produktionstid: 4-5 uger

Bestil ned til 150 stk.

Unikt design. Lav volume. Hurtig levering!

Vi har sammensat en kollektion af specialdesignede produkter fra Asien og Europa. En kollektion hvor produkterne får deres helt eget unikke udtryk allerede før produktionen. Her kan man bla. styre indfarvningen af tekstiler, detaljer og logomærkning, som ikke kan lade sig gøre, når produktet er færdigt. Du kan med andre ord få et helt unikt og specialdesignet produkt i eget design.

Når det kommer til special producerede produkter, afhænger det ofte af detaljerne, om produktet bliver opfattet som eksklusivt af modtager. Vores mål er, at det profilerede produkt skal styrke dit logo og din branding, være med på moden og være i høj kvalitet.

Her i Europa er vi i stand til at producere visse artikler i mindre mængder og med kortere leveringstider end i Asien, som giver nogle andre muligheder. Afhængig af dit ønske om antal, leveringstid og pris, kan vi tilbyde en stor fleksibilitet.

Hvis du vælger at få lavet special designede profilprodukter kan vi med lidt planlægning og fremsynethed, finde frem til en løsning, der giver dig mere profil for pengene.

– Og vi er selvfølgelig med dig hele vejen, hvor vi råder og vejleder dig

Sport & Profil

bestil ned til 20 artikler

Cykeltøj m. eget design

bestil ned til 100 stk.

Halsedisse m. eget design

bestil ned til 100 stk.

Boxer/Hipster m. eget design