Firmajulegaver skal ikke være bøvlet. Vi hjælper dig med den perfekte løsning.

Det må godt være let, at være gavmild – og med vores setup er du i gode hænder i hele processen med indkøb af firmajulegaver.

PERFEKTE GAVER

Den perfekte gave findes ikke… eller gør den?

Med vores materiale til firmajulegaver er du altid sikker på at finde den perfekte gave for vi har samlet det hele ét sted.

Her på siden og i vores kataloger finder du alt fra sportsgrej, køkkenudstyr, elektronik mm. fra alle de kendte sports- og designmærker. Skulle der mod forventningen være noget, som vi ikke har i vores kataloger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at hjælpe dig.

UNIKKE OG PERSONLIGE GAVER
Ønsker du en mere personlig gave, kan vi også hjælpe med at påtrykke eller brodere f.eks. dit firmalogo på gaven. Vi har tid til at skræddersy opgaven til lige netop DIG og DINE behov – ingen opgave er for stor og ingen er for lille, så kom ind og prøv os af og hør, hvad vi kan tilbyde DIG.

VI HJÆLPER DIG I MÅL
Er gaveindkøb ikke din stærke side, kan du tage det helt roligt. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten det er udvælgelse af gaveartikler, spørgsmål vedrørende sortimentet eller generelle spørgsmål. Vi aldrig længere væk end, at du nemt kan komme forbi til en snak om dine ønsker – eller vi kan komme forbi DIG.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gå på opdagelse i vores firmagave-webshop

Her finder du over 500 firmagaver

Stort udvalg

På vores webshop finder du et stort udvalg af firmagaver

Let opdeling i prisklasser

Så er det nemt, at finde noget der passer med dit budget

Se vores julekataloger herunder

Firmajulegaver fra Sport & Profil
Gavekort 2022
Kundegaver fra Sport & Profil
Firmagaver fra Sport & Profil
Firmagaver 2022
Firmajulegaver 2022
Firmajulegaver 22
Byon i samarbejde med Sport & Profil
Firmagaver i samarbejde med Sport & Profil

“Når du køber firmajulegaver igennem Sport & Profil skal det være en 5-stjernet oplevelse!”

“Intet er for stort – og intet er for småt”
Sport & Profil Michael Johansen

Michael Johansen – Direktør & ejer

BONUSINFO OM SKATTEREGLER (BELØB ER INKL. MOMS)

Det er altid skattefrit at give medarbejdere en julegave på 900 kr. inkl. moms. – og gives der ikke andre gaver i løbet af året, er det endda tilladt at give for 1.300 kr.!

Overstiger det samlede beløb 1.300 kr., skal alt beskattes.

For julegaver gælder dog, at selvom det samlede beløb overstiger 1.300 kr., kan julegaven holdes uden for regnestykket, hvis den koster maks. 900 kr. inkl. moms. Dvs. hvis julegaven har en værdi på højst 900 kr., og andre gaver i løbet af året har en værdig på fx. 500 kr., skal medarbejdere kun betale skat af de 500 kr. Arbejdsgiveren skal indberette beløbet og kan trække hele udgiften fra som driftomkostning.

Kontantgaver er altid skattepligtige. Gavekort er også skattepligtige, dog skattefri for medarbejderen, hvis det kun gælder få, udvalgte gaver hos en udbyder på nettet, eller arbejdsgiveren på forhånd har valgt gaven på gavebeviset til den enkelte medarbejder.

Vælg-Selv din gave

Det giver rigtig god mening at samle firmajulegave bestillingerne i vores nye valg-gaveshop – det letter arbejdet for dig og det giver dine medarbejdere en større frihed i selv at kunne vælge sin gave.

Vi har i mange år været leverandør til det danske foreningsliv samt erhverv – vi driver til daglig +90 webshops for vores kunder – vi har derfor opbygget den nødvendige know-how med bestillinger via webshops – både små ordre, men også store ordre på +650 medarbejdere.

Sammen med dig bliver der udvalgt et sortiment på max 25 forskellige gaver. Som medarbejderne kan vælge imellem.

Kontakt os for en demo og læs mere om funktionerne herunder.

Udvalg og sortiment

Du bestemmer helt selv hvad der skal være i jeres firmagave sortiment. Du kan selv gå på opdagelse i vores kataloger eller på vores webshop. Men vi hjælper dig også gerne med at finde de helt rigtige produkter. Vi anbefaler I højst har 25 gaver i jeres sortiment pga. denne skrivelse fra PwC.

Du vil altid blive koblet op på en personlig rådgiver.

Forsendelse / Deadline

Som udgangspunkt vil alle gaver blive leveret til firmaets adresse i én samlet levering. Sammen med dig aftaler vi en deadline for hvornår bestillingen skal lukke samt hvornår gaverne skal leveres.

Ønsker i levering til flere adresser kan vi lave en opsætning hvor medarbejderne har mulighed for at vælge mellem flere leveringsadresse. Vi er ret fleksible – også på dette område.

Personlig hilsen

Når sortimentet er på plads er det tid til at lave den personlige hilsen. Det er det første dine medarbejdere ser når de logger ind på siden. Her har du fx. mulighed for at ønske glædelig jul eller fortælle hvordan året er gået. I hilsnen kan vi indsætte billeder eller en video.

Men det er helt op til dig hvordan du vil bruge funktionerne. Vi hjælper gerne med inspiration.

"gaveansvarlig"

Når vi opretter jer i systemet skal vi bruge en “gaveansvarlig”. Som “gaveansvarlig” har du lidt ekstra muligheder når du er logget ind på siden. Du kan bla.

  • Se hvor mange der har bestilt.
  • Se hvem der mangler at bestille (navn + evt. medarbejdernummer)
  • Se fordelingen på hvilke produkter der er bestilt.
  • Se hvem der har bestilt hvad.
  • Se et samlet overblik over hvor meget der er købt firmagaver for.

Det giver et let overblik for dig – så du hele tiden er up-to-date med hvordan det går med bestillingerne.

Medarbejderlister

For at sætte resten i gang har vi brug for en medarbejderliste fra dig. Listen skal afleveres i excel,csv format og indeholde følgende – (i får en skabelon fra os der kan bruges):

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Mail adresse
  • + evt. medarbejdernummer

Ud fra det opretter vi alle medarbejdere i vores system og koble dem på jeres firma og jeres sortiment af gaver.

Når alle er oprettet bliver der sendt en mail rundt til hver enkelt medarbejder med et link til shoppen + et unikt password.

OBS: Når alle bestillinger er kørt igennem og gaverne er leveret vil alle oplysninger om medarbejderne blive slettet automatisk i vores system 2 måneder efter levering. Naturligvis.

Bestilling

Når medarbejdere klikker på linket i mailen kommer de ind til en side hvor de skal indtaste deres mailadresse + det unikke password.

Herefter kan medarbejdere vælge imellem de gaver der er i jeres sortiment.

Når medarbejderen har valgt sin gave modtager de en mail med bekræftelse og gaven leveres efterfølgende som aftalt.

Dejlig nemt.

Er du mere til gavekort?

Vi tilbyder en enkel og genial gaveløsning, hvor modtageren selv vælger sin gave. Vi har selvfølgelig vores gaveshop som den vi har nævnt herover. Forskellen fra den og så vores gavekort løsning er, at du selv vælger hvilke produkter der skal være i din egen shop. Hvor det her i denne løsning er os der vælger hvilke gaver der er at vælge imellem.

Du kan læse mere om vores gavekort løsning ved at klikke på knappen herunder.