Skal vi også hjælpe dig med den perfekte firmajulegave?

Det må godt være let, at være gavmild – og med vores setup er du i gode hænder i hele processen med indkøb af firmajulegaver.

PERFEKTE GAVER

Den perfekte gave findes ikke… eller gør den?

Med vores materiale til firmajulegaver er du altid sikker på at finde den perfekte gave for vi har samlet det hele ét sted.

Her på siden og i vores kataloger finder du alt fra sportsgrej, køkkenudstyr, elektronik mm. fra alle de kendte sports- og designmærker. Skulle der mod forventningen være noget, som vi ikke har i vores kataloger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at hjælpe dig.

UNIKKE OG PERSONLIGE GAVER
Ønsker du en mere personlig gave, kan vi også hjælpe med at påtrykke eller brodere f.eks. dit firmalogo på gaven. Vi har tid til at skræddersy opgaven til lige netop DIG og DINE behov – ingen opgave er for stor og ingen er for lille, så kom ind og prøv os af og hør, hvad vi kan tilbyde DIG.

VI HJÆLPER DIG I MÅL
Er gaveindkøb ikke din stærke side, kan du tage det helt roligt. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten det er udvælgelse af gaveartikler, spørgsmål vedrørende sortimentet eller generelle spørgsmål. Vi aldrig længere væk end, at du nemt kan komme forbi til en snak om dine ønsker – eller vi kan komme forbi DIG.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Se vores julekataloger herunder

BONUSINFO OM SKATTEREGLER (BELØB ER INKL. MOMS)

Det højeste beløb en medarbejder må modtage gaver for er 1.200 kr. uden at blive beskattet. Julegaven må højest have en værdi af 900 kr.

Beløbet for gaven indberettes som løn, og du kan som arbejdsgiver trække udgiften fra som driftsomkostning.

Hvis medarbejderen får en julegave til maks. 900 kr., og værdien af andre gaver overstiger det samlede gavebeløb på kr. 1.200 kr., skal medarbejderen kun beskattes af den værdi som de øvrige gaver har.

Hvis medarbejderen får en julegave til over kr. 900 kr., og værdien af andre gaver overstiger det samlede gavebeløb på kr. 1.200 kr., skal medarbejderen beskattes af det fulde gavebeløb.

Julegaver til mere end 1.200 kr. er altid skattepligtige.

“Når du køber firmajulegaver igennem Sport & Profil skal det være en 5-stjernet oplevelse!”

“Intet er for stort – og intet er for småt”
Sport & Profil Michael Johansen

Michael Johansen – Direktør & ejer

JULEGAVESHOP

Vælg-selv på jeres egen shop!

Har du en større virksomhed eller sidder du som indkøber for en større virksomhed – så kan det give god mening at samle firmajulegave bestillingen på en webshop løsning – det letter arbejdet for dig og det giver medarbejderen en større frihed i selv at kunne vælge sin gave.

Vi har mange året været leverandør til det danske foreningsliv samt erhvervslivet – vi har derfor opbygget en god know-how med bestillinger via webshops – både små ordre små ordre, men også store ordre på +650 medarbejdere.

Sammen udvælger vi et sortiment af gaver, som medarbejderne skal have adgang til at kunne bestille – derefter opsætter vi en personlig shop, hvor i kan lave jeres bestilling. Det hele foregår let og enkelt.

Vi har flere forskellige løsninger – så du kan roligt kontakte os, så finder vi sammen den løsning der passer bedst til jeres behov.

Gaven du selv må vælge

Vi tilbyder en enkel og genial gaveløsning, hvor modtageren selv vælger sin gave. Vi har selvfølgelig vores gaveshop som den vi har nævnt herover. Forskellen fra den og så vores gavekort løsning er, at du selv vælger hvilke produkter der skal være i din egen shop. Hvor det her i denne løsning er os der vælger hvilke gaver der er at vælge imellem.

Du kan læse mere om vores gavekort løsning ved at klikke på knappen herunder.

Ring til os på tlf. 66 13 40 32

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.