Firmajulegaver skal ikke være bøvlet. Vi hjælper dig med den perfekte løsning.

Det må godt være let, at være gavmild – og med vores setup er du i gode hænder i hele processen med indkøb af firmajulegaver.

PERFEKTE GAVER

Den perfekte gave findes ikke… eller gør den?

Med vores materiale til firmajulegaver er du altid sikker på at finde den perfekte gave for vi har samlet det hele ét sted.

Her på siden og i vores kataloger finder du alt fra sportsgrej, køkkenudstyr, elektronik mm. fra alle de kendte sports- og designmærker. Skulle der mod forventningen være noget, som vi ikke har i vores kataloger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at hjælpe dig.

UNIKKE OG PERSONLIGE GAVER
Ønsker du en mere personlig gave, kan vi også hjælpe med at påtrykke eller brodere f.eks. dit firmalogo på gaven. Vi har tid til at skræddersy opgaven til lige netop DIG og DINE behov – ingen opgave er for stor og ingen er for lille, så kom ind og prøv os af og hør, hvad vi kan tilbyde DIG.

VI HJÆLPER DIG I MÅL
Er gaveindkøb ikke din stærke side, kan du tage det helt roligt. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten det er udvælgelse af gaveartikler, spørgsmål vedrørende sortimentet eller generelle spørgsmål. Vi aldrig længere væk end, at du nemt kan komme forbi til en snak om dine ønsker – eller vi kan komme forbi DIG.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Se vores julekataloger herunder

Firmagaver fra Sport & Profil
Firmagaver fra Sport & Profil
Firmagaver fra Sport & Profil
Firmagaver fra Sport & Profil
Firmagaver 2022
Firmajulegaver 22
Firmajulegave 2022
Firmajulegaver 2022
Firmagaver 2022
Årets gaver 2022
Personalegaver 2022
Kundegave 2022
Gavekort 2022

BONUSINFO OM SKATTEREGLER (BELØB ER INKL. MOMS)

Det er altid skattefrit at give medarbejdere en julegave på 900 kr. inkl. moms. – og gives der ikke andre gaver i løbet af året, er det endda tilladt at give for 1.200 kr.!

Overstiger det samlede beløb 1.200 kr., skal alt beskattes.

For julegaver gælder dog, at selvom det samlede beløb overstiger 1.200 kr., kan julegaven holdes uden for regnestykket, hvis den koster maks. 900 kr. inkl. moms. Dvs. hvis julegaven har en værdi på højst 900 kr., og andre gaver i løbet af året har en værdig på fx. 500 kr., skal medarbejdere kun betale skat af de 500 kr. Arbejdsgiveren skal indberette beløbet og kan trække hele udgiften fra som driftomkostning.

Kontantgaver er altid skattepligtige. Gavekort er også skattepligtige, dog skattefri for medarbejderen, hvis det kun gælder få, udvalgte gaver hos en udbyder på nettet, eller arbejdsgiveren på forhånd har valgt gaven på gavebeviset til den enkelte medarbejder.

“Når du køber firmajulegaver igennem Sport & Profil skal det være en 5-stjernet oplevelse!”

“Intet er for stort – og intet er for småt”
Sport & Profil Michael Johansen

Michael Johansen – Direktør & ejer

JULEGAVESHOP

Vælg-selv på jeres egen shop!

Har du en større virksomhed eller sidder du som indkøber for en større virksomhed – så kan det give god mening at samle firmajulegave bestillingen på en webshop løsning – det letter arbejdet for dig og det giver medarbejderen en større frihed i selv at kunne vælge sin gave.

Vi har mange året været leverandør til det danske foreningsliv samt erhvervslivet – vi har derfor opbygget en god know-how med bestillinger via webshops – både små ordre små ordre, men også store ordre på +650 medarbejdere.

Sammen udvælger vi et sortiment af gaver, som medarbejderne skal have adgang til at kunne bestille – derefter opsætter vi en personlig shop, hvor i kan lave jeres bestilling. Det hele foregår let og enkelt.

Vi har flere forskellige løsninger – så du kan roligt kontakte os, så finder vi sammen den løsning der passer bedst til jeres behov.

Firmajulegaver

Gaven du selv må vælge

Vi tilbyder en enkel og genial gaveløsning, hvor modtageren selv vælger sin gave. Vi har selvfølgelig vores gaveshop som den vi har nævnt herover. Forskellen fra den og så vores gavekort løsning er, at du selv vælger hvilke produkter der skal være i din egen shop. Hvor det her i denne løsning er os der vælger hvilke gaver der er at vælge imellem.

Du kan læse mere om vores gavekort løsning ved at klikke på knappen herunder.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.