Din leverandør af sportstøj med logo

Styrk fællesskabet og dyrk motion i arbejdstiden – det virker!

Vi ser det hver dag. Glæden det giver ved at dyrke motion.

Man kan lave mange ting for at styrke fællesskabet på arbejdspladsen. De fleste har prøvet, at deltage i teambuilding og andre kurser, som er med til at ryste kollegaerne sammen.

Flere og flere er også begyndt at have motion som omdrejningspunkt når fællesskabet skal have et boost. At dyrke motion i arbejdstiden er godt for bundlinien, læs. evt denne artikel fra DanskFirmaidræt.

Det er derfor også oplagt at købe motionstøj/sportstøj som dine medarbejdere kan bruge når i dyrker motion – eller man kan bruge det når man er afsted til sport i den lokale forening, løbe en tur uden for arbejdstiden osv.

MEN HUSK NU AT FÅ TRYK PÅ – Skal effekten være optimal, skal der tryk på tøjet. Og der er flere muligheder, at vælge imellem – og der er intet der er rigtigt eller forkert – det handler om at finde det der passer til dig og den virksomhed i har.

Det kan f.eks. være:

  • Diskret branding med lille firmalogo placering.
  • Stort logotryk og stor synlighed.
  • Tekst eller grafik der sender et bestemt budskab/statement om jer.
  • Komplet custom made tøj med jeres helt eget udtryk

Og bare rolig – vi er klar til at hjælpe og guide jer med hvad der vil have mest effekt for jer. Så kontakt os – så vi sammen kan klæde jer godt på til motion på jeres arbejdsplads.

 

Gør noget godt for miljøet!

Som leverandør af reklameartikler, sportstøj, firmabeklædning, profilbeklædning, tryksager osv. har vi et medansvar i den måde vi bruger jordens resourcer. Derfor gør vi også meget for at vejlede og støtte vores kunder når i skal vælge produkter ved os. Som kunde kan du gøre det ved at stille krav til dine produkter – det gør vi nemlig også selv. Vi stiller store krav til vores leverandører og det er vigtigt for os at produktionen foregår under ordnede forhold.

I vores Motion På Arbejdspladsen folder, som du kan finde herover kan du bla. se gode tilbud på produkter som er ekstra gode for miljøet i forhold til den måde de er produceret på. Og har du helt specielle krav, så tag en snak med os, vi vil gerne hjælpe dig i mål

– Husk dit budskab!

Bryst, mave, skulder, ryg, ærmer, lår, balder – ja der kan faktisk sættes tryk på alle de steder du ønsker det.

Motion på og udenfor arbejdspladsen er sjovt. Og hvorfor ikke bruge tøjet som en levende reklamesøjle?

Det kan både være i form af dit logo, men det kan også være et budskab, som du gerne vil give til dem der ser det – fx. på ryggen:

“Undskyld jeg overhaler – jeg skal tilbage til frokost”

Men det kan også være et statement om, at I ved jer vælger at bruge motionstøj lavet på genbrugspolyester eller I arbejder med FNs 17 Verdensmål.

Hvis du bruger tøjet til at brande din virksomhed eller et budskab er det med til at sætte jer i godt lys – og viser samtidig at I har fokus på sundhed.

Skal I deltage i løb eller stafet hvor der er mange mennesker, er det også en god reklame og giver samtidig et godt fællesskab når man har ens trøjer med firmalogo på.

Vi trykker på det hele

Ude i vores trykkeri har vi Sanne og Marianne, som begge er eksperter i at trykke. Så er vi sikre på at alting bliver som aftalt. Vi trykker i alle mængder og i alle farver og størrelser.

Skal du bruge hjælp eller inspiration til trykmulighederne så tag endelig kontakt til os – vi er altid klar til at hjælpe, så dit budskab kommer ud på den bedste måde.

Ta’ os med – lyt til vores playliste på Spotify