klubaftaler til elite og amatørklubber

En klubaftale – der giver mening!

Her bliver i ikke bare et nummer i køen.

Alle der arbejder hos Sport & Profil har kontakt til klub og foreningslivet. Vi ved det er de frivillige kræfter der driver klubberne rundt omkring i hele Danmark.

Ligesom os har SELECT SPORT en holdning. Når vi sammen laver en klubaftale bliver i ikke bare et nummer i køen. For os er det starten på et langt samarbejde. Et samarbejder der skal gavne alle parter.

Vi VIL jer. Og sammen kan vi lave en totalløsning til din klub.

Med en klubaftale med SELECT SPORT x SPORT & PROFIL får du branchens bedste match. Et match der er med dig hele vejen fra amatør til eliteklub.

Her på siden finder du nogle af de fordele der følger med når du laver en klubaftale med SELECT SPORT x SPORT & PROFIL.

 

 

SELECT x SPORT & PROFIL
SELECTS SPORT x SPORT & PROFIL
Webshop til klubber fra Sport & Profil
Webshop til klubber fra Sport & Profil

EN TOTALLØSNING DER VIKRER

SELECT SPORT x SPORT & PROFIL

Sammen med dig og klubben sammensætter vi en klubkollektion, som matcher behovet hos klubben, men også for det enkelte medlem. Med en klubaftale gennem SELECT SPORT x SPORT & PROFIL får du en totalløsning hvor vi kan leverer alt lige fra kamp- trænings- og fritidstøj til bolde, træningsudstyr samt sportsplejeprodukter.

Når vi sammen har lavet en klubkollektion gemmer vi tryk og skabeloner på alle kampsæt, trænings- og fritidssæt – på den måde bliver en genbestilling hurtig og nemt – så du kan bruge din tid på klubaktiviteter.

Vi har eget trykkeri i Odense – hvor Marianne og Sanne sørger for, at alle logoer bliver placeret som aftalt og til sidst pakket – så det er klar til, at blive leveret til klubben.

Vi tilbyder en webshop løsning hvor klubbens medlemmer og trænere har mulighed for at bestille direkte fra den kollektion vi laver sammen. Man kan direkte i webshoppen indtaste oplysninger om navnetryk og rygnumre – alt efter hvad vi sammen aftaler. Vi drifter selv vores webshop – det er derfor også klubbens kontaktperson som dagligt behandler de ordre der kommer ind via klubbens webshop.

 

Skal det være unikt? – Vælg special design!

SELECT SPORT har i deres kollektioner en bred vifte af farver, som matcher de flestes behov. Men det er også fedt at have en kamptrøje i et design, som er unikt for jeres klub.

Det er endnu en fordel ved at lave et samarbejde med SELECT SPORT x SPORT & PROFIL. Her har i nemlig mulighed for, at designe jeres helt unikke trøje.

Og bare rolig – du behøver ikke være designer. Vi hjælper dig hele vejen fra skitse til færdigt produkt.