Din egen webshop

Vi har haft kundeshops i +10 år. Vi driver +90 webshops for vores kunder. Og vi har leveret +10.000 ordre de sidste 4 år. Vi ved godt hvad vi laver – skal vi koble dig på vores system?

Kundeshop eller "neutral" shop

Vi laver kundeshops til alle typer af sportsklubber, skoler, virksomheder, foreninger og NGOer. Alt efter størrelse kan vi oprette en shop med udgangspunkt i dit brand – eller du kan blive koblet på en af vores “neutrale” shops.

Fast kontakperson + backup

I vil altid have en fast kontaktperson, som i kan kontakte på mail eller telefon. Og vi har altid en backup koblet på så i også kan få hjælp hvis kontakpersonen her ferie.

Sortiment / Kollektion

I er 100% med til at sammensætte sortiment / kollektion i shoppen. Vi kommer altid med oplæg, men i er med i processen – det er jo jeres shop.

Branded webshop

Vælger i en “kundeshop” kan vi skrue på mange ting. Så shoppen matcher jeres brandfarver samt logo.  Det er en fast del af vores “kundeshop” univers – og koster ikke ekstra!

En løsning fra Sport & Profil

KlubShop, EfterskoleShop, MedarbejderShop, GaveShop – DinShop?

Slip for alt det administrative samt besværet med sedler og mails frem og tilbage. Med vores shopløsning kan i få jeres helt egen webshop – der kan bruges til mange formål!

Vores shopløsning kan bruges til virksomheder, skoler, klubber og foreninger, NGO’er – ja faktisk af alle. Sammen finder vi det sortiment, der passer bedst til jer og opretter produkterne i webshop løsningen.

Vi tilpasser visse elementer, så shoppen passer til jeres visuelle univers. Dette gør vi i form af billeder, farver og enkelte grafiske elementer på shoppen.

Størrelsen på din klub, din skole eller din virksomhed er ikke en hindring. Vi har forskellige løsninger vi kan koble jer på – dette gør alle kan få en shopløsning hos Sport & Profil.

Vi har lavet shopløsninger for vores kunder i mere end 10 år – vi driver over 90 kundeshops for vores kunder – og vi har i løbet af de sidste 4 år behandlet over 10.000 webordre. Vi ved godt hvad vi laver – og det skulle gerne give dig en ekstra tryghed.

Vi opsætter selv alle vores shops inhouse – Dette er med til at sikre et hurtigere arbejdsflow. Og opstår der problemer kan vi hurtigt reagere og fikse det.

Skal vi tage en uforligtende snak om vores webshop løsning er noget for jer?

Webshopløsning fra Sport & Profil
Webshop fra Sport & Profil

Aktive KundeShops

Vil du gerne høre mere?

Udfyld felterne herunder – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

6 + 13 =

Det siger vores kunder om os

“Det har hjulpet os som skole, at forældre nu kan benytte en skræddersyet webshop hos Sport & Profil. Hvert år har vi som skole udvalgt en “startpakke” som tilbydes til eleverne via webshoppen, som bl.a. består af skoletøj mm. til brug i løbet af skoleåret. Nu bestiller forældrene direkte i webshoppen, og skolen skal slet ikke bruge tid på den administrative del -beslutning omkring størrelse, antal og navn, samt betaling ligger nu direkte mellem forældrene/eleverne og Sport & Profil.”

Karin Jensen

Lærer – Vestfyns Efterskole

Hvad med alt det praktiske?

Vi ved der kan være mange spørgsmål når man snakker webshop/kundeshop. Og hvad er der af betingelser. Alt det har vi forsøgt at svare på her.

Hvem kan få en "kundeshop"?

Alle vores kunder kan i princippet få deres en “kundeshop”. I grove træk minder det om en webshop, som du kender det. Vores “kundeshop” bliver tilpasset, så det matcher jeres brand.

Det koster et éngangsbeløb på 1.500 kr excl. moms at få oprettet en “kundeshop”. Prisen dækker hosting, opsætning af shop samt opsætning af fragtløsning samt betalingsløsning.

Hvad er en "neutral" shop?

Syntes du en “kundeshop” er for meget at starte ud med – og måske lidt over jeres budget. Så kan i blive koblet på én af vores “neutrale” shops.

Når I bliver oprettet med en “neutral” shop – opretter vi én kategori med jeres kollektion/sortiment i én af de neutrale webshops vi har i forvejen.

Det koster ikke noget at blive oprettet i én af vores “neutrale” shops.

Hvilke produkter kan vi få i shoppen?

I grove træk kan i vælge mellem alt i vores sortiment, men vi anbefaler man starter ud med en kollektion i fornuftig størrelse.

Sammen med jer laver vi en kollektion der giver mening i forhold til de ønsker og behov i har.

Hvad med tryk?

Vi lever af, at sætte tryk på bla. tøj og reklameartikler. Så selvfølgelig kan der komme tryk på de produkter der kommer ind i jeres shop.

Inden shoppen bliver sat op vil vi sammen lave en kollektion og aftale evt. placeringer af tryk.

Hvis i ønsker det har vi mulighed for at sætte det op så jeres medlemmer kan vælge tilkøb af bla.:

  • Stort navnetryk
  • Lille navnetryk
  • Stort nummertryk
  • Lille nummertryk
  • Initialer

I bestemmer om det skal være et tilkøb eller om de ekstra tryk skal regnes ind i priserne.

Hvad med betaling?

Som udgangspunkt vil alle vore shopløsninger være med enten kort eller mobilepaybetalinger.

Mange virksomheder vil dog gerne have muligheden for betaling via faktura eller EAN – og det kan vi selvfølgelig også klare – også hvis klubben eller foreningen ønsker det.

Kan vi få ordrene tilsendt?

Det kan man sagtens. Hver dag kl. 14 kommer GLS og henter pakker hos os. Når ordren afsluttes sender vi en mail med trackingnummer så man kan følge med i hvor langt pakken er kommet.

Vi har også mulighed for at oprette særlige aftaler i forhold til levering/afhentning.

Hvordan vil shoppen se ud?

Hvis i vælger en “kundeshop” har i mulighed for at få tilpasset noget af shoppen så det matcher jeres brand. Det gælder bla.:

  • Farve på menu
  • Bannerbillede + evt bannerfarve
  • Knapfarve
  • Tekstfarve

Har i helt særlige behov? Så kan vi selvfølgelig også løse det. Kontakt os for et uforpligtende tilbud samt demo af mulighederne.

Hvordan kommer vi igang?

Det er ret nemt – du skal bare kontakte en af vores sælgere. Så hjælper vi dig godt i gang.

Shoppen vil typisk være klar til brug 1-2 uger efter kollektion/sortiment samt aftalen er plads.