Glædelig jul og godt nytår!

Sport & Profil ønsker alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak for det gode samarbejde og alle opgaverne i 2020.

2020 har på alle måder været et utrolig underligt år for os alle sammen. Derfor er vi også ekstra glade for den tillid i har vist os. Jeres tillid og opgaverne har gjort, at vi efter en periode med hjemsendte medarbejdere kunne kalde alle på arbejde igen – og har kørt på lige siden. Det er vi utrolig taknemmelige for.

Vi glæder os til at komme igang med 2021. hvor vi fortsat vil gøre vores bedste for at skabe mere værdi igennem profil- og arbejdsbeklædning, reklameartikler, tryksager, gaver og andre logo produkter.

Og så glæder vi os især til at kunne tage imod jer i vores nye domicil. Vi flytter ca. 500 meter længere hen af vejen – hvor vi vil indrette et fedt og inspirerende showroom – og så får vi mere plads i produktionen. Indtil da har vi selvfølgelig åbent på vores nuværende adresse på Holkebjergvej 75.

Vi håber i og jeres familie får en dejlig jul med masser af hygge og et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses i det nye år

Med venlig hilsen

Joan og Michael Johansen

Samt resten af teamet: Marianne, Sanne, Anja, Arshi, Bernt, Mads, Michael og Michael

 

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.