Branding
forener.

 

BE YOUR BRAND – MAGAZINE – FORÅR/SOMMER 2021

– 136 SIDERS INSPIRATIONSKATALOG

Nyheder, bestsellers og gaver til udendørs akvititeter samt fysiske og virtuelle events.

 

Vi slår et slag for dit brand/logos tilstedeværelse i vores hverdagssituationer, naturligvis på arbejdspladsen, men også i vores fritid. I køkkenet, på farten eller måske bare i den mest behagelige t-shirt foran grillen på en lys og varm sommeraften.

Vi ved, at profilbeklædning og profilprodukter er den form for markedskommunikation, der har den højeste accept blandt den brede befolkning. Det er bare et spørgsmål om at håndtere mediet med den finaesse, det kræver. Så vil kollegaer omkring dig bære dit brand/logo med både entusiasme og stolthed.

 

HOLD GANG I DIT BRAND!

Vi kan konstatere, at danske virksomheder i stor grad har holdt gang i deres brandingarbejde til trods for sidste års manglende events, messer og møder.

Fokus er dog flyttet inhouse til den interne branding. At holde medarbejdere,  der har arbejdet hjemmefra, motiverede og ved godt mod.

Hos Sport & Profil håber vi, at dette interne brandfokus også holder i år, mens vi med længsel venter på, at aktiviteter gradvist genoptages i løbet af foråret/sommeren.

Fordi det er vigtigere end nogensinde, at vi holder både os selv og vores brand i god form.

BE YOUR BRAND

 

Vi prøver at spare på papiret, men vil du hellere have magasinet i fysisk form så kig ind i vores showroom eller giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – så sender vi det til dig.

Ring til os på tlf. 66 13 40 32