Jeg tror hurtigt vi alle kan blive enige om, at 2020 har været et underligt år. Og det kan pga. situationen vi står i få nogle til at overveje om der skal investeres i firmajulegaver i år. Det helt korte svar er selvfølgelig: JA – selvfølgelig skal i investerer i firmajulegaver. I år er det måske vigtigere end nogensinde at gøre det.

 

Og hvorfor er firmajulegaver så vigtige?

Det at give en firmajulegave er med til, at alle i din virksomhed føler sig værdsat. Det er et skulderklap, men det er også en måde du kan vise alle dine medarbejdere, at du tænker på dem og sætter pris på den indsats de gør på arbejdspladsen. Det er samtidig med til at give den anderkendelse, at du som arbejdsgiver godt ved, at medarbejderne har betydning for at virksomheden løber rundt og fungere i det daglige. En firmajulegave kan derfor godt betale sig – og det er noget medarbejderne vil sætte stor pris på.

Og lige præcis i år er der ekstra stor grund til, at huske firmajulegaven. Mange har været hjemsendt, nogle har arbejdet hjemme og andre har skulle blive på arbejde for at holde hjulene igang – men uanset hvad høre vi mange historier om medarbejdere der er med til at kæmpe for at holde virksomhederne igang og som har gået “den ekstra mil” for at hjælpe til når der er og har været brug for det.

Netop derfor er det en rigtig god ide, at huske på firmajulegaven og et “tak for indsatsen” i år – noget der vil betyde ekstra meget for modtageren at netop din firmajulegave i år.

 

 

Firmajulegaver i alle prisklasser

Vi ved godt, at mange virksomheder kæmper med økonomien fordi 2020 ikke blev helt som planlagt. Men det behøver ikke afholde dig fra, at give en firmajulegave. I vores sortiment finder du gaver i alle prisklasser – både med og uden logo. I vores kataloger finder du gaveideer helt ned til 85 kr – og har du helt specielle ønsker eller budgetter, så finder vi også en løsning på det.

Er det for sent at købe firmajulegaver?

Nej på ingen måde. Nogle virksomheder er ude i rigtig god tid – nogle planlagde allerede sidste år hvad de skulle give deres medarbejdere i år. Nogle af vores kunder har planlagt det her i sommers – men det er på ingen måder for sent.

For nogle virksomheder kan det være en fordel, at starte i så god tid som muligt eller planlægge det i perioder hvor man ikke normalt har så travlt – for at undgå stresssituationer i sidste øjeblik.

Her hos Sport & Profil har vi julegaver til alle – også dem der er ude i sidste øjeblik.

 

Vælg-selv eller?

Der er mange holdninger til om man skal give sine medarbejdere muligheden for, at vælge deres egen gave. Eller om du, som ansvarlig for firmajulegaverne skal tage den store beslutning om 1 ting, som alle i virksomheden skal have. Og der er som sådan ikke noget der er rigtig eller forkert – det handler om hvad der fungere bedst for jer.

Nogle virksomheder vælger en løsning hvor medarbejderne får X antal gaver at vælge imellem og andre vælger en mere simpel løsning – hvor det er virksomheden der bestemmer, at alle skal have den samme gave.

Vores oplevelse er, at man i langt de fleste tilfælde sætter stor pris på, at man som medarbejder selv får et valg om hvilken gave man gerne vil have. Så undgår man også en skuffelse fra den ene medarbejder der modtager sengesæt nr. 1000 til samlingen 😉

Vi tilpasser os til jeres ønsker. Så vil i gerne give medarbejderne muligheden for at vælge selv – så hjælper vi selvfølgelig med det. Og vil du gerne have alle får den samme gave – så hjælper vi selvfølgelig også med det. Uanset hvad du vælger får du altid råd og vejledning – og vi hjælper med alt fra bestilling til logistikken i jeres firmajulegaver.

 

Det må godt være let, at være gavmild!

Og det er det her hos Sport & Profil. Er indkøb af firmajulegaver ikke din stærke side, kan du tage det helt roligt. Vi er klar til at hjælpe dig – og vi er med dig i hele processen.

Tag et kig på vores store tema med firmajulegaver – Giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – send os en mail eller kig forbi vores showroom. Så er du allerede godt på vej til at give et ekstra skulderklap til dine medarbejdere.

 

Vi du se mere om firmajulegaver?