Verdensmål

Vi arbejder også med de 17 verdensmål

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle lande FNs 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom, sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sunhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.

De fokusere ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke instituiner, og på at styrke internationale partnerskaber.

Den nye dagsorden anerkender således, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundne, og at det kræver en integreret indsats at opnå holdbare udviklingsresultater.

6 – Rent vand og sanitet

På verdensplan har vi et kæmpe behov for at få reduceret vores brug af plastik.

Hos Sport & Profil har vi ingen plastisk flasker. I stedet bruger vi porcelæn eller glas flasker/krus, som vi fylder fra vandhanen.

Vi har ikke traditionelle plastikflasker som vi deler ud til kunder møder. I stedet bruger vi alm. glas samt vand fra vandhanen der har stået på køl.

8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst

Vi tager gerne folk ind der har flexjob eller ansætter dem på vilkår der går de kan fungere.

Vi har et tæt samarbejde med kommunen og det lokale jobcenter. Og har flere gange haft succes med ansættelse af flexjobbere eller socialt udsatte personer, der har haft et behov og ønske for en dagligdag og tilværelse, der giver mening.

12 – Ansvarligt forbrug og produktion

Hos Sport & Profil bruger vi kun Svanemærkede tryksager. Vores papir tryksager bliver produceret i Danmark for at undgå for meget transport, det mindsker forurening, fastholder arbejdspladser og vi sikre os at arbejdet sker under dansk overenskomster.

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge emballage når vi sender pakker til vores kunder ved at genbruge de kasser vi modtager fra vores leverandør samt samarbejdspartnere.

Det står dig frit for, men du har altid mulighed for at vælge produkter der er ØKO-TEX, Fairtrade e.lign.

Vil du læse mere om FNs 17 Verdensmål?

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.