Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Nyt årti. Ny branding.

 

Gør dig klar til kamp!

 

BE YOUR BRAND – MAGAZINE – FORÅR 2020

– Det brandede møde!

Opmærksomhed, Position, Relation. Tre ord der beskriver effekten af profilering før, under og efter et møde. Når du invitere til dit arrangement, så tilføj et profilprodukt der skaber opmærksomhed.

Under selve arrangementet indtager du din position ved at skabe en branding-boble omkring alle, og efter mødet holder du den relation du lige har opbygget, ved at sende en gave ud til deltageren.

Vi hjælper virksomheder med at skabe brandede møder. Vi ser både de små detaljer og det store billede.

I virkeligheden ser vi ingen grænser for, hvad der kan gøres indenfor det brandede møde.

To gange om året udkommer vores BYB Magazine – et magasin FYLDT med gode tilbud og produkter, som understøtter din branding!

Vi prøver at spare på papiret, men vil du hellere have magasinet i fysisk form så kig ind i vores showroom eller giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – så sender vi det til dig.

Klubkatalog 2020

– Gør dig klar til kamp!

Sport får os ud af døren. Den får os hen i skoven, ned i hallerne og op på banerne selv på en våd onsdag. Den får pulsen i gang og smilet frem. Den får os til at tage en ekstra tur – også for dem vi er sammen med.

Vi ser det år efter år. Glæder, det giver at dyrke sport. Men vi ved også, at glæden i de mange lokale klubber og foreninger er et resultat af et enormt stykke frivilligt arbejde.

Af samme grund er målet vores mål såre enkelt: At give dig og lokalsporten de bedste betingelser på indløb af udstyr og tilbehør. Det betyder, at du – nemt, hurtigt og til en god pris – altid kan få leveret alt indenfor din sport.

Vi prøver at spare på papiret, men vil du hellere have magasinet i fysisk form så kig ind i vores showroom eller giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – så sender vi det til dig.

Ring til os på tlf. 66 13 40 32