Nyt årti. Ny branding.

 

Gør dig klar til kamp!

 

BE YOUR BRAND – MAGAZINE – FORÅR 2020

– Det brandede møde!

Opmærksomhed, Position, Relation. Tre ord der beskriver effekten af profilering før, under og efter et møde. Når du invitere til dit arrangement, så tilføj et profilprodukt der skaber opmærksomhed.

Under selve arrangementet indtager du din position ved at skabe en branding-boble omkring alle, og efter mødet holder du den relation du lige har opbygget, ved at sende en gave ud til deltageren.

Vi hjælper virksomheder med at skabe brandede møder. Vi ser både de små detaljer og det store billede.

I virkeligheden ser vi ingen grænser for, hvad der kan gøres indenfor det brandede møde.

To gange om året udkommer vores BYB Magazine – et magasin FYLDT med gode tilbud og produkter, som understøtter din branding!

Vi prøver at spare på papiret, men vil du hellere have magasinet i fysisk form så kig ind i vores showroom eller giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – så sender vi det til dig.

Klubkatalog 2020

– Gør dig klar til kamp!

Sport får os ud af døren. Den får os hen i skoven, ned i hallerne og op på banerne selv på en våd onsdag. Den får pulsen i gang og smilet frem. Den får os til at tage en ekstra tur – også for dem vi er sammen med.

Vi ser det år efter år. Glæder, det giver at dyrke sport. Men vi ved også, at glæden i de mange lokale klubber og foreninger er et resultat af et enormt stykke frivilligt arbejde.

Af samme grund er målet vores mål såre enkelt: At give dig og lokalsporten de bedste betingelser på indløb af udstyr og tilbehør. Det betyder, at du – nemt, hurtigt og til en god pris – altid kan få leveret alt indenfor din sport.

Vi prøver at spare på papiret, men vil du hellere have magasinet i fysisk form så kig ind i vores showroom eller giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – så sender vi det til dig.

Ring til os på tlf. 66 13 40 32