Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Velkommen til vores nye hjemmeside

Her kan du se vores store udvalg og læse om vores service og ydelser

Lad os være ærlige fra starten, en hjemmeside bliver jo aldrig rigtig færdigt – og det er vores heller ikke – en hjemmeside skal forhåbentlig være i konstant udvikling hele tiden. Ligesom en virksomhed, klub, efterskole eller foreninge også gerne skal være i en konstant udvikling.

Du sidder nu og kigger på første lille step på det der er vores nye hjemmeside. Men vi er langt fra færdig. Vi har masser af vissioner og mål vi gerne vil have ind over vores side. Funktioner og informationer til dig som besøger os.

På vores side vil du finde en masse informationer om hvad vi kan, men også hvem vi er. Vores klare overbevisning er, at aftaler laves når mennesker mødes. Derfor håber vi at du har lyst til at holde et møde med os når du har kigget på vores side. Så vi sammen kan finde lige præcis den eller de løsninger som passer til dig og dit brand.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV. Vi har kaffe på kanden og er altid klar til at en snak om logobranding.

 

Med venlig hilsen

Sport & Profil Michael Johansen