SPORT & PROFIL | 2020

Mundbind med logo

Her finder du vaskbare 3-lags mundbind lavet med antibakterielt filter, nano-tech polyester – og 8-lags mundbind der indeholder et 5-lags carbon filter!

Vi skal stadig huske at passe på os selv og hinanden.

Sidste år købte du måske dine salgsfremmende produkter baseret på sæsonen eller efter en bestemt begivenhed, i år er fokus helt anderledes – og vi ser en større og større efterspørgsel på produkter der kan yde sikkerhed – og samtidig bruges til branding. Du kan se vores katalog med BE SAFE produkter fra Sport & Profil lige her.

Efter pressemødet fredag d. 23. oktober er der kommet ekstra stor fokus på mundbind. Og det gælder både mundbind med og uden logo.

Du kan se de gældende krav om brug af mundbind på www.coronasmitte.dk – og vi anbefaler selvfølgelig, at du altid holder dig opdateret via deres side og følger de pågældende krav – så vi sammen kan passe på hinanden.

 

Vaskbare mundbind

Vaskbare mundbind – både med og uden logo kan være en rigtig god ide. Det er et godt signal at sende til dine kunder – og så er det godt for din pengepung og ikke mindst miljøet.

Vi anbefaler du vasker det i din vaskemaskine og ikke i hånden – da du bedre kan styre temperaturen når de kommer ind i din vaskemaskine. Du kan sagtens vaske dem sammen med andre tekstiler. Du kan med fordel putte dine mundbind i en vaskepose – da det er med til at skåne dem så de holder længere. Bemærk at selvom de mundbind vi sælger her kan vaskes og dermed bruges igen – så er der desværre ikke tale om evighedsprodukter – du skal derfor forvente at de med tiden skal skiftes – ligesom du gør med andre tekstiler smile

 

Mundbind med dit logo

Vaskbare mundbind med logo kan være en rigtig god måde at brande dit firma, din forening o.lign på – eller en måde at vise dit budskab. Du kan vælge en diskret branding hvor logoet ikke fylder så meget og bliver placeret neutralt – men du kan også vælge at logoet skal fylde mere på mundbindet. Vi tager gerne en snak om hvad der passer bedst til dig og dit brand/buskab.

 

NB: Dette er ikke værnemidler – du kan se hvordan de mundbind vi har er lavet ved at klikke på billederne herunder.

Grundet smitteforebyggelse/hygiejne er der ikke returret på vores mundbind/ansigtsmasker.

 

 

Køb dit mundbind med logo hos Sport & Profil
Vaskbart mundbind fra Sport & Profil
Sådan bruger du et mundbind korrekt
Performance vaskbart 3-lags mundbind fra Sport & Profil
Vaskbart 3-lags mundbind med Nano-Tech polyester fra Sport & Profil
8-lags mundbind der har et 5-lags carbon filter fra Sport & Profil
Vaskbart 3-lags mundbind fra Sport & Profil

Sport & Profil

Besøg vores showroom på Holkebjergvej 85, 5250 Odense SV

15 + 15 =

Ring til os på tlf. 66 13 40 32

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.