Mundbind med logo

Her finder du vaskbare 3-lags mundbind lavet med antibakterielt filter, nano-tech polyester – og 8-lags mundbind der indeholder et 5-lags carbon filter!

Vi skal stadig huske at passe på os selv og hinanden.

Sidste år købte du måske dine salgsfremmende produkter baseret på sæsonen eller efter en bestemt begivenhed, i år er fokus helt anderledes – og vi ser en større og større efterspørgsel på produkter der kan yde sikkerhed – og samtidig bruges til branding. Du kan se vores katalog med BE SAFE produkter fra Sport & Profil lige her.

Du kan se de gældende krav om brug af mundbind på www.coronasmitte.dk – og vi anbefaler selvfølgelig, at du altid holder dig opdateret via deres side og følger de pågældende krav – så vi sammen kan passe på hinanden.

 

Vaskbare mundbind

Vaskbare mundbind – både med og uden logo kan være en rigtig god ide. Det er et godt signal at sende til dine kunder – og så er det godt for din pengepung og ikke mindst miljøet.

Vi anbefaler du vasker det i din vaskemaskine og ikke i hånden – da du bedre kan styre temperaturen når de kommer ind i din vaskemaskine. Du kan sagtens vaske dem sammen med andre tekstiler. Du kan med fordel putte dine mundbind i en vaskepose – da det er med til at skåne dem så de holder længere. Bemærk at selvom de mundbind vi sælger her kan vaskes og dermed bruges igen – så er der desværre ikke tale om evighedsprodukter – du skal derfor forvente at de med tiden skal skiftes – ligesom du gør med andre tekstiler smile

 

Mundbind med dit logo

Vaskbare mundbind med logo kan være en rigtig god måde at brande dit firma, din forening o.lign på – eller en måde at vise dit budskab. Du kan vælge en diskret branding hvor logoet ikke fylder så meget og bliver placeret neutralt – men du kan også vælge at logoet skal fylde mere på mundbindet. Vi tager gerne en snak om hvad der passer bedst til dig og dit brand/buskab.

 

NB: Dette er ikke værnemidler – du kan se hvordan de mundbind vi har er lavet ved at klikke på billederne herunder.

Grundet smitteforebyggelse/hygiejne er der ikke returret på vores mundbind/ansigtsmasker.

 

 

Køb dit mundbind med logo hos Sport & Profil
Vaskbart mundbind fra Sport & Profil
Sådan bruger du et mundbind korrekt
Performance vaskbart 3-lags mundbind fra Sport & Profil
Vaskbart 3-lags mundbind med Nano-Tech polyester fra Sport & Profil
8-lags mundbind der har et 5-lags carbon filter fra Sport & Profil
Vaskbart 3-lags mundbind fra Sport & Profil

Sport & Profil

Besøg vores showroom på Holkebjergvej 85, 5250 Odense SV

10 + 12 =