– Jakker til alle formål!

Det danske klima gør, at jakker altid er en vigtig del af garderoben både til arbejdsbrug og fritid. Det er derfor vigtigt at vælge efter behov. Vi tilbyder en lang række jakker af høj kvalitet, der passer til alle tænkelige formål, om det er en aktiv livsstil til og fra jobbet – og samtidig giver den nødvendige komfort og beskyttelse. Softshell-, kviltede-, dun-, skal- og regnjakker fra varemærkerne: Craft, Clique samt Cutter & Buck.

Fra side 4 finder du strik/fleece.

Fra side 6 finder du vindjakker

Fra side 10 finder du softshell jakker

Fra side 14 finder du overgangs-/vinterjakker.

 

FULL SERVICE CONCEPT!

Som en del af Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame, har vi mulighed for at tilbyde et helhedskoncept med dine profilprodukter. Vi hjælper dig med alt, fra første skitse og hele vejen til levering og efterservice. Det betyder ikke noget om du har en mindre lokal virksomhed eller en stor international, vi tilpasser os dine behov og dine ønsker, så du får en profil, der passer til dig.

BE YOUR BRAND

Full Service Koncept fra Sport & Profil

Vi prøver at spare på papiret, men vil du hellere have magasinet i fysisk form så kig ind i vores showroom eller giv os et kald på tlf. 66 13 40 32 – så sender vi det til dig.