Glædelig jul og godt nytår!

Vi vil gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Efter et par tunge år præget af nedlukninger, kunne vi i 2022 mærke, at foreningslivet var kommet igang igen. Men 2022 blev desværre også et år, hvor voldsomme begivenheder ude i den store verden har påvirket vores hverdag. Hvor frygten for krig, klimaforandringer, energikriser og inflation har fyldt meget i vores tanker. Det har påvirket og udfordret os på mange områder – især på leverancer, som har påvirket hele vores branche.

Vi vil gerne sige tak for støtten og tilliden I har vist os i 2022. Jeres tillid og opgaver har gjort, at vi er kommet godt igennem 2022. Det er vi utrolig taknemmelige for.

Det har igen været et år hvor vi har sat flere nye projekter igang – vi har udvidet i salgsafdelingen og sagt velkommen til Loui. Og så har vi udvidet vores afdeling med arbejdstøj. Vi har budt velkommen til flere nye klubber og foreninger, som nu er en del af vores klubfamilie – tusind tak for tilliden, det er fantastisk at følge Jer og få lov til at være en del af Jeres rejse.

Vi har også startet samarbejde med mange nye virksomheder – vi kan mærke danske virksomheder stadig har fokus på branding – og det er fantastisk, at få lov til at styrke den branding med gode og skarpe løsninger.

Vi har her i slutningen af 2022 startet en ny rejse – en rejse, som ender ud med en mere bæredygtig version af Sport & Profil. Vi er lige nu ved at kigge alle vores processer igennem så vi også ved hvor vi skal sætte ind. En rejse der kun lige er begyndt og som vi fortsætter med i 2023 med mere konkrete opgaver.

Vi glæder os til at komme i gang med 2023 – Hvor vi forventer at kunne release vores nye webshop i slutningen af Q1. En webshop vi har arbejdet på i lang tid og som vi har utrolig store forventninger til.

Det bliver også et år hvor vi fortsat vil have fokus på, at skabe mere værdi igennem profil- og arbejdstøj, reklameartikler, gaver, tryksager og logoprodukter, fordi det er vigtigere end nogensinde, at holde både os selv og jeres brand i god form: BE YOUR BRAND.

Vi håber I og Jeres familie får en dejlig jul med masser af hygge og et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses i det nye år

Med venlig hilsen

Joan og Michael Johansen

Samt resten af teamet: Marianne, Sanne, Simon, Bernt, Michael, Loui og Mads