Glædelig jul og godt nytår!

Vi vil gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

I starten af 2021 flyttede vi ind i vores nye domicil på Holkebjergvej 85. Her har vi fået bedre plads – ikke kun i vores nye store og inspirerende showroom, men også ude i produktionen, hvor Sanne og Marianne sørger for håndteringen af alle vores trykordre.

Vi vil gerne sige mange tak for støtten og tilliden I har vist os i 2021. Selvom det igen har været et utroligt underligt år for os alle sammen, så har jeres tillid og opgaver gjort, at vi er kommet godt igennem 2021. Det er vi utrolig taknemmelige for.

Vi kan mærke, at danske virksomheder i stor grad har holdt gang i deres brandingarbejde, selvom der også er mange events, messer, begivenheder og møder der har været aflyst eller blev afviklet på andre måder.

Virkomhedernes fokus var i høj grad flyttet inhouse til den interne branding i 2021. Det betød der har været fokus på at holde medarbejdere, der har arbejdet hjemmefra, motivrerede og ved godt mod.

Vi glæder os til at komme igang med 2022 – et år hvor vi fortsat vil have fokus på, at skabe mere værdi igennem profil- og arbejdsbeklædning, reklameartikler, gaver, tryksager og logoprodukter, fordi det er vigtigere end nogensinde, at holde både os selv og jeres brand i god form: BE YOUR BRAND

Vi håber I og jeres familie får en dejlig jul med masser af hygge og et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses i det nye år

Med venlig hilsen

Joan og Michael Johansen

Samt resten af teamet: Marianne, Sanne, Simon, Bernt, Michael og Mads