Foreninger

Sport & Profil Odense samarbejder med mange klubber. Branding er blevet en vigtig faktor og vi ser tendensen udvikle sig endnu mere for klubberne. Klubtøj giver alle en følelse af fællesskab og sammenhold og man profilerer sig maksimalt.

Vi sammensætter den totale løsning indenfor fodbold, håndbold, cykling eller lige den sportsgren, som din klub eller forening har behov for.

I forbindelse med et klubsamarbejde vil vi sammen fastsætte en klubkollektion, som matcher behovet hos såvel klub som det enkelte klubmedlem og vi sørger for at gemme tryk og skabeloner, så genbestilling bliver hurtigt og nemt.

Vi tilbyder webshopløsninger med klubkollektioner – også med tryk og broderi. Dette sikrer en hurtig levering.  Shoppen kan sættes op således, at I selv bestemmer, om det er klubmedlemmerne eller klubben, som skal afregne.

Det vigtigste er, at I selv er med til at sammensætte Jeres profil og dermed præsenterer klubben ens udadtil. Vi sørger for en professionel håndtering og levering.

Vi tilbyder sponsorater i klubber og foreninger – kontakt os gerne for et uforpligtende møde. I er altid velkomne til at besøge vores showroom i Odense på Holkebjergvej 85, 5250 Odense SV eller tage kontakt til en af vore sælgere – kontaktinfo findes her på vores hjemmeside.

Ingen opgave er for lille!