Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Foreninger

Sport & Profil Odense samarbejder med mange klubber. Branding er blevet en vigtig faktor og vi ser tendensen udvikle sig endnu mere for klubberne. Klubtøj giver alle en følelse af fællesskab og sammenhold og man profilerer sig maksimalt.

Vi sammensætter den totale løsning indenfor fodbold, håndbold, cykling eller lige den sportsgren, som din klub eller forening har behov for.

I forbindelse med et klubsamarbejde vil vi sammen fastsætte en klubkollektion, som matcher behovet hos såvel klub som det enkelte klubmedlem og vi sørger for at gemme tryk og skabeloner, så genbestilling bliver hurtigt og nemt.

Vi tilbyder webshopløsninger med klubkollektioner – også med tryk og broderi. Dette sikrer en hurtig levering.  Shoppen kan sættes op således, at I selv bestemmer, om det er klubmedlemmerne eller klubben, som skal afregne.

Det vigtigste er, at I selv er med til at sammensætte Jeres profil og dermed præsenterer klubben ens udadtil. Vi sørger for en professionel håndtering og levering.

Vi tilbyder sponsorater i klubber og foreninger – kontakt os gerne for et uforpligtende møde. I er altid velkomne til at besøge vores showroom i Odense på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV eller tage kontakt til en af vore sælgere – kontaktinfo findes her på vores hjemmeside.

Ingen opgave er for lille!

Er du klar til vores første møde?