Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Fast-Forward fusionerer

 

med Sport & Profil

 

SPORT & PROFIL | 2020

– Vi byder Morten velkommen.

Vi er glade og stolte over, at vi endelige kan fortælle nyheden om – at Fast-Forward fra Nibe er fusioneret med Sport & Profil.

Fast-Forward er en nordjysk handelsvirksomhed der blev stiftet af Morten Kanstrup i 2012 – og Morten har haft fart på lige siden. Morten har i Fast-Forward spidskompentancer med arbejdstøj, firmatøj, profilbeklædning, reklameartikler, gaveartikler og sportstøj til klub og erhverv.

Fast-Forward og Morten har en bred kundeportefolje, som vi glæder os til at byde velkommen til Sport & Profil – hvor de fortsat vil have kontakten med Morten og samtidig får fordele af alle de ting vi sammen kan hos Sport & Profil.

Morten vil stadig være lokalt forankret og bliver boende i Nibe – Hvor kontoret fremover er skiftet ud med landevejen for at besøge eksisterende og nye kunder i det jydske.

“Kunderne vil opleve den samme høje service som altid, mit telefonnummer er forsat det samme og man kan også træffe mig på den gamle mail. Nu står der bare Sport & Profil på visitkortet. Noget jeg kun ser som en fordel, da jeg nu kan tilbyde mine gamle kunder og nye kunder et endnu bedre produktudvalg. Og så kan jeg sammen med teamet ved Sport & Profil tilbyde endnu bedre løsninger end jeg kunne før. Så det er ren win-win for alle parter” – Udtaler Morten Kanstrup

“Vi har længe ledt efter en person, som kunne være vores mand i det jydske. Vi har i forvejen mange kunder i hele Jylland, kunder som vi er rigtig glade for. Og med Morten på landevejen kan vi komme endnu tættere på dem og det giver os mulighed for at komme længere ud til nye kunder. Så vi glæder os til have Morten med på holdet” – Udtaler Michael Johansen, direktør og ejer.

Sport & Profil

Besøg vores showroom på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV

9 + 2 =

Ring til os på tlf. 66 13 40 32