Dansk Arbejder Idrætsforbund

Logo, navne og numre – styrker fællesskabet!

Det kan virke så enkelt – men klublogo, navne og numre på ens kamptøj, træningstøj, fritidstøj og grej gør faktisk noget ved fællesskabsfølelsen. Man er pludselig en del af holdet.

På siden med HOLDSÆT kan du på en let og overskuelig måde se hvordan styles og farver kan sammensættes.

Når alt det er på plads er det tid til at tænke over, hvilke logoer der skal på jeres kollektion.

Måske har i allerede nogle sponsorer, som i har solgt pladser til? Eller måske overvejer i at gøre det. Og hvad med rygnavne og numre?

Alt det kan vi hjælpe jer med – altså ikke lige med at sælge sponsorpladserne, men vi kan hjælpe jer med en pris på sponsorlogoerne, så i sikre jer, at det sponsorerne betaler kan dække udgiften for logoerne og forhåbentlig lidt mere.

SELECT x SPORT & PROFIL
SELECT x SPORT & PROFIL

Vi har eget trykkeri – det er din sikkerhed!

Ude i vores trykkeri står Marianne og Sanne. Det er dem der trykker jeres tøj. Faktisk gør de meget mere end det. Når du har lavet en bestilling er det Marianne og Sanne der tager imod produkterne, som vi modtager fra Select. Derefter tjekker de om alle størrelser og farver passer med det du har bestilt. Når de har gjort det påvarmer de alle logoer, numre og navnetryk – for til sidst at pakke det hele, så det kan sendes til dig.

Marianne og Sanne ved hvad de laver – og de er sindsygt gode til det.

Men hvad gør vi så med det tryk?

Det er faktisk ganske simpelt. Ligesom med alt det andet er vi med dig hele vejen.

For at kunne lave tryk skal vi bruge logoerne i et vektor format – får vi det er vi allerede rigtig langt. De fleste firmaer har allerede deres logo i vektor format. Et vektor format kan kan komme i mange udgaver, de fleste kommer dog i et .eps, .ae eller .pdf fil – fælles for dem alle er, at de kan skaleres op og ned uden logoet bliver grimt at kigge på.

Er det fuldstændig sort snak? Så forstår vi det godt – for det kan virke lidt bøvlet. Men send det materiale du har til os. Så tar´vi den derfra.

SELECT x SPORT & PROFIL

Ta’ os med til træning – lyt til vores playliste på Spotify

Ring til os på tlf. 66 13 40 32

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.