Dansk Arbejder Idrætsforbund

Alt er på plads – det er tid til bestilling!

Okay alt er nu på plads – eller det er næsten på plads. Du har kigget på forskellige muligheder for HOLDSÆT og du har tænkt en lille smule over tryk.

Måske er du ikke helt sikker på hvordan sammensætningen skal være, men du er klar til at gå videre i processen. Og vi er klar til at hjælpe dig.

Helt grundlæggende kan bestillingen deles ind i følgende faser:

 

ENDELIG KOLLEKTION
Sammen med dig sammensætter vi den endelige kollektion eller holdsæt sammen med dig. Vi hjælper dig med tjekke sammensætningen af farver og styles.

TRYK
Vi finder sammen ud af hvilke logoer der skal trykkes på tøjet. Samt om der skal navne- og nummertryk på og hvor de skal placeres. Du får en korrektur til godkendelse på det hele inden vi sætter det igang.

BESTILLING
Når alt er på plads og godkendt er vi klar til bestillingen. Og her har du flere muligheder.

  • Du kan vælge selv at stå for alt indsamlingen samt modtage betaling fra dine holdkammerater.
  • Eller vi kan lave et link hvor hele holdet kan bestille igennem vores webshop. Det er dejlig nemt for dig. Læs mere om den mulighed herunder.
SELECT x SPORT & PROFIL
SELECT x SPORT & PROFIL

Bestilling online – når det bare skal være nemt!

Vi var nogle af de første i branchen til, at lave en webshop – hvor hvert enkelt medlem i klubben kunne bestille online. For nylig rundede vi ordre nr. 10.000 via vores shopsystem. Og det system har du selvfølgelig også mulighed for at komme med på.

Igennem Dansk Arbejder Idrætsforening har vi lavet en tilpasset shop – hvor dig og dit hold har mulighed for at bestille holdsæt når kollektionen først er på plads.

Det hele klares nemt. Når kollektionen og tryk er på plads opretter vi produkterne webshoppen. Derefter får du en kode som du kan dele med dine holdkammerater. Når i indtaster koden ved webshoppen hvilken klub i kommer fra – og i har nu mulighed for at bestille fra jeres egen kollektion.

Dejlig nemt. Fuldstændig som det burde være.

Kontakt os. Så får du en demo af systemet.

Ta’ os med til træning – lyt til vores playliste på Spotify

Ring til os på tlf. 66 13 40 32

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.