Dansk Arbejder Idrætsforbund

En klubaftale – der giver mening!

Velkommen som kunde hos SELECT samt SPORT & PROFIL

Sammen med SELECT har vi hos SPORT & PROFIL sammensat en model, der gør vi kan tilbyde holdsæt, teamgear, fritidstøj, bolde – kort sagt ALT hvad i, som klub har brug for.

Alle der arbejder hos SPORT & PROFIL har kontakt til klub og foreningslivet. Så vi ved hvordan det fungere ude i klubberne.

Ligesom os har SELECT en holdning. Vi når sammen laver en aftale bliver i ikke bare et nummer i køen. For os er det starten på et langt og godt samarbejde. Et samarbejde der skal gavne alle parter.

Vi VIL jer. Og sammen har vi lavet en totalløsning til alle der er medlem i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Velkommen som kunde hos SELECT samt SPORT & PROFIL.

Her på siderne finder du informationer om holdsæt, mulighederne for tryk samt generel information til dig som holdleder/ansvarlig for klubtøj.

På vores shop kan du købe tøj og grej til fordelagtige DAI priser.

SELECT x SPORT & PROFIL

Gør noget godt for miljøet!

Som leverandør af reklameartikler, sportstøj, firmabeklædning, profilbeklædning, tryksager osv. har vi et medansvar i den måde vi bruger jordens resourcer. Derfor gør vi også meget for at vejlede og støtte vores kunder når i skal vælge produkter ved os. Som kunde kan du gøre det ved at stille krav til dine produkter – det gør vi nemlig også selv. Vi stiller store krav til vores leverandører og det er vigtigt for os at produktionen foregår under ordnede forhold.

Sammen med Select tager vi ansvar for den måde vi bruger jordens resourcer. Det er en kamp – og det er en kamp vi kæmper som et hold.

Her kan du læse mere om vores arbejde med Miljø og CSR og vores arbejde med FNs 17 Verdensmål.

Ta’ os med til træning – lyt til vores playliste på Spotify

Ring til os på tlf. 66 13 40 32

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.