LUK SØGNING

Tryk & broderi

Branding er generelt blevet en meget vigtig faktor og der findes utallige muligheder når produkter skal påføres logoer etc. Det kan f.eks. være tryk og broderi på tekstiler, et præget tone-i-tone logo på en lædertaske eller tryk på en drikkedunk.

 

Tryk

Vi tilbyder både serigrafiske og digitale transfers, som hver har deres fordele og tekstiler/produkter de egner sig bedst til. De digitale transfers bliver stadigt mere populære blandt kunderne, da det digitalt er muligt at få mange og meget fine detaljer med i et logo. Samtidig er der ingen begrænsninger af antallet af farver i et logo.

Vi har eget trykkeri i huset, så vi sikrer hurtig levering - også hvis du blot mangler et enkelt tryk, kan vi hjælpe dig med det.

Broderi

Broderi kan med fordel bruges på mange forskellige typer af tøj, caps og huer. Der er dog nogle tekstiler, hvor broderi er specielt godt og hvor transfers ikke egner sig så godt. Derfor anbefaler vi broderi til bl.a. fleece, strik og dunjakker. Med broderi får du et godt og eksklusivt produkt, der er af høj kvalitet og med god holdbarhed. En del af vore kunder vælger f.eks. broderi på arbejdstøj, da det kan holde til industrivask samt holder form og farve selv efter mange vaske.

Vævede etiketter

Vævede etiketter er et eksklusivt alternativ, når du skal have branding på dine tekstiler. Etiketterne kan laves med en meget høj detaljegrad og grafisk nøjagtighed. Vævede emblemer kan anvendes til mange forskellige typer af tekstiler og vælges ofte til skjorter, poloer, huer, fine strikvarer og de lidt mere eksklusive typer tekstil.

Montering

En korrekt montering af logoet er altafgørende. Det sikrer vi gennem en grundig korrektur, inden monteringen foretages. Når korrekturen er godkendt, ved vi nøjagtigt, hvor logoet skal placeres på emnet. Derved sikrer vi, at slutproduktet bliver som ønsket. Desuden garanterer vi en ensartethed gennem hele produktionen.

Vore medarbejdere kan guide dig omkring hvilke slags tryk, broderier eller vævede logotryk, der vil egne sig bedst til det produkt, som du har valgt.

Desuden gemmer vi altid tryk og grafisk materiale, så genoptryk kan ske hurtigt.