Bliv hovedsponsor for dine medarbejderes sundhed!

 

Godt for fællesskabet, bentøjet, bundlinjen og dunken!

Styrk fællesskabet og dyrk motion i arbejdstiden – det virker!

Flere og flere har motion som omdrejningspunkt når fællesskabet skal have et boost. Og det at dyrke motion i arbejdstiden er godt for bundlinjen.

Det er derfor også oplagt at købe motionstøj/sportstøj, som dine medarbejdere kan have på når I dyrker motion. Enten i arbejdstiden eller udenfor arbejdstiden.

Vi ved, at profilprodukter, firmatøj og motionstøj er den form for markedsføringsprodukter, der har den højeste accept blandt den brede befolkning. Det er bare et spørgsmål om, at håndtere mediet med den finesse, det kræver. Så vil dine medarbejdere og kollegaer bære dit brand/logo med både entusiasme og stolthed.
Derudover giver fælles motionstøj/sportstøj med fælles branding en ekstra følelse af fællesskab – en følelse de fleste af os kender i forvejen fra klubberne og foreningslivet. Så hvorfor ikke gøre brug af den samme effekt når i dyrker motions på arbejdspladsen?

Se på det, som en sponsoraftale. En sponsoraftale du laver i dine medarbejderes sundhed. En sponsoraftale der er godt for fællesskabet, bentøjet, dunken og bundlinjen.

Bliv ”hovedsponsor” for dine medarbejderes sundhed – det er måske den bedste sponsoraftale du nogensinde
kommer til at lave!

MOVE YOUR BRAND

Ring til os på tlf. 66 13 40 32