BE SAFE

 

med Sport & Profil

 

SPORT & PROFIL | 2020

– BE SAFE. BE YOUR BRAND

At være sikker og beskytte sig selv og andre er det vigtigste budskab lige nu. Vi skal stadig passe på os selv og hinanden.

Det betyder også, at flere og flere lande laver regler for hvordan vi skal opføre os – og hvordan vi skal beskytte os.

Produkter, der er designet til at hjælpe dig, dine medarbejdere og dine forretningsforbindelser med at forblive sikre og beskyttede, er kommet for at blive.

Sidste år købte du måske dine salgsfremmende produkter baseret på sæsonen eller en begivenhed, i år er fokus helt anderledes – og vi ser en større og større efterspørgsel på produkter der kan yde sikkerhed – og samtidig bruges til branding.

For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg har vi udarbejdet et digitalt katalog med gode produkter i denne kategori – vi kalder det “BE SAFE”

I kataloget finder du bl.a. et godt udvalg af mundbind – som både kan købes med og uden tryk/logo. Der er mulighed for at vælge en diskret branding, hvor dit logo ikke vil være dominerende, men stadig give et signal om at du tænker med dine omgivelser. Eller du kan vælge at få tryk på det meste af overfladen. Overfladen kan også bruges kreativt med grafiske elementer, som passer til dig og din virksomhed eller forening.

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre i processen og laver gerne oplæg til dig, din virksomhed og din forening.

 

Sport & Profil

Besøg vores showroom på Holkebjergvej 75, 5250 Odense SV

1 + 3 =

Ring til os på tlf. 66 13 40 32