Hos Sport & Profil passer vi på hinanden.

Vi har lavet en bemandingsplan i henhold til regeringens retningslinjer omkring Coronavirus (COVID-19). Vi fortsætter med at opretholde samme høje serviceniveau og fortsætter vores produktion og leverancer af arbejdstøj, profilbeklædning, tryksager, logoprodukter osv. 

Vi har bemanding i vores showroom i vores normale åbningstider, men vi vil bede dig ringe før du besøger os – dette gælder også hvis du skal afhente bestillinger. Vi har fuld bemanding på telefon og mail hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at udvise det fornødne samfundssind alt i mens, vi opretholder den daglige forretning. Dette betyder vi fra i dag – og  i foreløbig 2 uger ikke tager ud på kundebesøg, men tilbyder skype, facetime og telefonmøder samt dialog via mail. Vi skal sammen gøre hvad vi kan for at mindske smitterisikoen.

Hele maskinen er stadig i gang her hos os i Sport & Profil – og selvom det kan virke som ligegyldigt lige nu, så overvej om det ikke netop er nu der skal planlægges aktiviteter omkring jeres brand eller forening – det er en oplagt mulighed, at få kigget virksomhedens profilprodukter igennem – så det hele er klar når vi er tilbage til den normale hverdag og der igen er travlt i alle danske virksomheder og ude i foreningerne. Pas godt på hinanden.

Profil- & Arbejdsbeklædning

Sport og Profil Odense har været leverandør af profil- & arbejdsbeklædning til virksomheder i mange år. Vi har opbygget en stor erfaring med konceptløsninger indenfor erhvervsbeklædning til både store og små virksomheder indenfor mange brancher.

Det er vigtigt, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas og at de repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Derfor lægger vi vægt på erhvervsbeklædning med stor komfort og holdbarhed. Vi har et bredt sortiment af profil- & arbejdsbeklædning fra de førende producenter i alle størrelser.

Deltager I som virksomhed på messer eller brander Jer på anden måde, er der ikke noget, der er mere synligt end firmaets personale iklædt profiltøj.

Sport og motion fylder rigtig meget i dag også på arbejdspladsen. Vi tilbyder alt indenfor sportsbeklædning og udstyr. Skal firmaet løbe med i Eventyrløbet eller DHL-stafetten eller deltage i et cykelløb, så finder du de helt rigtige produkter hos Sport & Profil Odense. Vi gør det nemt for Jer at deltage i et sportsevent som virksomhed. Udover selve reklameværdien i, at man profilerer sig til disse events, så giver det også medarbejderne en følelse af fællesskab og sammenhold, når de stiller op i firmaets farver.

Vi leverer et færdigt produkt med tryk eller broderi alt efter ønske. Lad os designe Jeres næste kollektion og få optimal effekt af Jeres profil- & arbejdsbeklædning. Vi tilbyder mærker så som J.A.K., Viking, Sunwill, Tee Jays, ID, Eterna, Nimbus, J. Harvest & Frost, Clipper, Craft, Cutter and Buck og mange flere.

Signalværdien i den rette beklædning af dine medarbejdere skaber stor gennemslagskraft for din virksomhed i forhold til kunder og omverdenen. Derfor er det ofte en afgørende faktor, når Jeres medarbejdere repræsenterer virksomheden.

Vi tilbyder specialdesignet tøj til virksomheder efter mål og vi sammensætter et koncept, så Jeres medarbejdere selv kan være med til at udvælge det tøj, som passer dem.

Vi tilbyder webshop løsninger og kan lagerføre Jeres profilbeklædning enten med tryk eller broderi. Dette sikrer en hurtig levering og optager ikke Jeres lagerplads. Mange af vore kunder har i dag deres egen webshop, som kun indeholder deres produkter og designs. Det gør det nemt at genbestille.

Hos Sport & Profil Odense er vi fleksible og bestræber os på at levere små såvel som store beklædningsopgaver til konkurrencedygtige priser.

For at give dig den bedste service lægger vi et stort engagement i at give dig personlig betjening, råd og vejledning, så vi kan opfylde lige netop dit behov – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Er du klar til vores første møde?