LUK SØGNING
Padel
  • Babolat 

    Babolat Revenge Lite Padel Tennis Bat er et bat, der kombinerer præcision og slagkraft i ét og samme ultralette bat, der vejer ca. 350 gram. Battets hoved er dråbeformet og har et højere balancepunkt og højere sweetspot end et rundt begynderbat. Slagfeltet måler 21 x 21 cm. Håndtaget er forstærket med wolfram, der sørger for god stabilitet i battet.

    800,00 kr 1 400,00 kr
  • Babolat 

    abolat Viper Carbon Padel Tennis Bat er perfekt til den avancerede spiller, der gerne vil have et responsivt bat med masser af power. Hulmønsteret i battet er koncentreret omkring battets sweetspot,så det er nemmere at vurdere hvor du skal ramme. Hullerne har forskellig størrelse, for at øge effektiviteten og fleksibiliteten af dit slag.

    1 350,00 kr 2 200,00 kr

Padel

Padel, tidligere kaldet padel tennis i Danmark, er en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash. Banen er lidt mindre end en tennisbane og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet. Padel er en helårsaktivitet. De fleste udendørs padelbaner er åbne alle dage året rundt og har monteret lys, så der kan spilles efter mørkets frembrud.

Du kan også se en kort videointroduktion til padel her og et eksempel på professionelle World Padel Tour(WPT) spillere her.