LUK SØGNING
Fodbold

Kig ind til os og lad dig inspirere af de mange muligheder, som vi kan tilbyde dig eller din klub/forening. Vi arbejder med de største brands så som Nike, Puma, Adidas, Hummel, Joma, Select, Craft og mange flere. Vi er altid interesserede i at indgå gode samarbejdsaftaler/sponsorater og hjælper gerne med at udarbejde et tilbud til din klub/forening.

Få styrket sammenholdet med et sæt ens spillertøj og sørg for at kunne præstere maksimalt med det rette udstyr. Vi tilbyder alt det, som er nødvendigt for at kunne levere en god præstation og få sejren i hus. Det gælder såvel fodboldstøvler og benskinner som træningstøj til alle årstider. Vi har også et stort udvalg af træningsrekvisitter som bolde, målmandshandsker, plejemidler, tape, græsmaling og meget mere.  

Vi kan tilbyde tryk og brodering af logoer samt navne på Jeres fodboldtøj, så Jeres fodboldsæt er unikt og præcist som I ønsker, det skal være. Vi tilbyder selvfølgelig konkurrencedygtige priser på alle vore produkter.

Fodbold er for alle aldre - uanset om man er ungdomsspiller, senior- eller old boys-spiller, så skal man have det rette udstyr. Dette er nemlig med til at give en bedre oplevelse og når du føler dig godt tilpas, i det du har på, kan du koncentrere dig 100 % om fodbolden.