Handelsbetingelser 

Gyldig fra 29. September 2014

0. Om Sport & Profil

1. Handel på sportogprofil.dk - Web

2. Handel gennem ekstern webshop

3. Levering og Fragt

4. Retur og Reklamation

5. Varens stand, når den sendes tilbage

6. Tilbagebetaling af købsbeløbet

7. Dataregistrering på sportogprofil.dk

8. Prisdannelse

9. Din betaling og dennes sikkerhed

Om Sport & profil WEB

CVR Nummer: 29 13 44 99

Etableret: 2006

Adresser:

Odense:

Holkebjergvej 75

5250 Odense SV

Kolding:

Værkstedsvej 4 

6000 Kolding

sportogprofil.dk

Tlf.  O: 66134032 K: 88 82 66 12

Mail: info@sportogprofil.dk l 

Handel på sportogprofil.dk - Web

Når du handler med Sport & Profil indgås aftaler på dansk. 

Når du køber via www.sportogprofil.dk skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du skal vælge en betalingsmetode og gennemføre betaling. Herefter modtager du pr. e-mail automatisk en genereret ordrebekræftelse.

Du vil få oplyst pakkenr fra GLS så du kan følge din pakke via Track and Trace frem til leveringsadressen.


Afsending med GLS: Bemærk at der kan gå flere timer, før du kan følge din pakke, da den først kommer frem i systemet, når den scannes ind på GLS' pakkecentraler.

Hvis det mod forventning ikke er muligt at levere alle dine varer, vil vi kontakte dig efterfølgende enten pr. telefon eller pr. mail.

Når din ordre er klar til afsendelse, trækkes det aftalte beløb på dit betalingskort – og du vil modtage en endelig faktura med pakken.

Aftalen anses for endeligt indgået, når ordren er blevet sendt og betalingen er gennemført.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, billedfejl og prisændringer. Hvis det mod forventning skulle være tilfældet kontakter vi dig hurtigst muligt.

Handel gennem ekstern webshop

Eksempelvis Dalum IF, UCL, FREM  - Klubber, firmaer og institutioner med egne webshops.

Regler opsat for sportogprofil.dk's interne webshop, er gældene på samme vis!

KLUBBER

Afhentning/fragt Klubber: Det er muligt at få pakken tilsendt via GLS, ellers vil du modtage besked pr. mail når din ordre er klar til afhentning.

Logo og tryk: Alle overdele er medregnet klublogo på brystet og i visse tilfælde sponsoraftaletryk. Navnetryk, ekstra logo samt numre skal bestilles og betales gennem shoppen. Skriv gerne navne og nummer i kommentarfeltet.

Betaling: Al betaling skal ske på den respektive shop med kreditkort.

EFTERSKOLER/SKOLER

Afhentning/fragt Efterskoler: Efterskoler har særlige leveringsaftaler - Tag kontakt for spørgsmål.

Logo og tryk: Alle Efterskoler har særlige aftaler omkring logo og tryk, disse vil altid være beskrevet under den enkelte varer.

Betaling: Al betaling skal ske på den respektive shop med kreditkort.

FIRMAER/INSTITUTIONER

Afhentning/fragt Klubber: Firmaer har særlige leveringsaftaler - Tag kontakt for spørgsmål.

Logo og tryk: Alle Firmaer har særlige aftaler omkring logo og tryk, disse vil altid være beskrevet under den enkelte varer.

Betaling: Det er muligt at betale med kreditkort, debet, samt EAN Nr. Alt efter aftale med det enkelte firma.

Returnering af varer SKAL ske uden tryk - hvis i er tvivl om størrelse, så kan i anføre en bemærkning om, at i IKKE ønsker tryk på tøjet, før det er prøvet.

Levering og Fragt

Ved køb af varer for over DKK 1000,- er der fri fragt med GLS.

GLS Erhverv: DKK 49,-

Er du ikke hjemme i dagtimerne, skriv venligst i kommentarfeltet nederst, hvor GLS må sætte din pakke - Bemærk dog, at dette er på eget ansvar og modtagelsen af pakken anses for at være sket, når GLS stiller pakken på det sted, som kunden har oplyst. Alternativt vælg levering til din arbejdsplads.

Afhent selv din pakke: GRATIS

Holkebjergvej 75 - 5052 Odense SV

Værkstedsvej 4 - 6000 Kolding

Varer købt via www.sportogprofil.dk leveres til den leveringsadresse, som er angivet på ordrebekræftelsen. Dog kun til adresser i Danmark, og kun til brofaste øer.

Ved evt. restordre/bestillingsvarer, vil du få nærmere besked på mail eller via tlf.

Leveringstid er optil 14 hverdage - hvis ikke andet er oplyst.

Retur og Reklamation

Returnering/Fortrydelsesret - Webshop.

Du kan returnere din varer tilbage indenfor 14 hverdage efter modtagelse. HUSK at vedlægge kopi af din faktura med beskrivelse omkring ombytning eller reklamation. I webshoppen kan du bytte til en anden varer eller få dine penge retur.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

  • Ordrenummer
  • Mailadresse og telefonnr.
  • Information om bytte eller reklamation, str. modelnr. mm.

Sender du varen retur, afholder du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når den sendes tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover betragters varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Det er selvfølgelig et krav, at  en mulig reklamation er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

VARER MED TRYK ENTEN LOGO ELLER NAVNE RETURNERES IKKE!

Du kan frit prøve tøjet inden vi trykker, for herefter at sende varen retur med ønsket trykinfo. (Bestil tryk på webshoppen)

Alle fragtomkostninger vil være kundens og vi betaler ingen fragtomkostninger tilbage ved returnering!

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris  til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra din modtagelsesdato. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Har du betalt med Mastercard (Mastercard Debet)/Visa Electron og fortrudt dit køb, vil pengene være reserveret på dit kort i op til 30 dage. Også selvom vi har annulleret reservationen herfra. Dette har Sport & profil intet med at gøre. Du kan læse mere om det på e-mærkets hjemmeside: https://www.emaerket.dk/kend-din-ret/mastercardbetaling.aspx

Dataregistrering på sportogprofil.dk

Når du sender en bestilling til os, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Vi har behov for disse oplysninger for at kunne holde dig informeret og for at kunne levere varerne til dig.
Oplysningerne transmitteres ikke i krypteret tilstand, og de lagres ikke i krypteret tilstand.
Alle dine oplysninger, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. De vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart.

Dine oplysninger kan tilgås af ansatte hos Sport & Profil og bruges kun til at ekspedere din ordre.

Prisdannelse

Alle prisangivelser er inklusiv moms. 
Under købsprocessen vises totalbeløbet inkl. eventuelle fragtomkostninger løbende i indkøbskurven. Se fragtpriser under Levering.

Din betaling og dennes sikkerhed

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem.
Beløbet reserveres, men pengene bliver først trukket, når din bestilling er klar til levering eller afsendelse. Vi opkræver ingen kortgebyr.

På sportogprofil.dk kan du betale med:

  • Dankort, e-Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa
  • Mastercard Debetkort
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express
  • JCB


Sportogprofil.dk overholder NETS' retningslinjer for internethandel. Det betyder at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i dit lokale supermarked. Eksempelvis har du ingen selvrisiko ved misbrug, ligesom du kan afvise en forkert betaling. 
Vores betalingsmodul er registreret og godkendt hos NETS.