Levering & Retur

Levering

Ved køb af varer for over DKK 1000,- er der fri fragt med GLS.

GLS Erhverv: DKK 49,-

Er du ikke hjemme i dagtimerne, skriv venligst i kommentarfeltet nederst, hvor GLS må sætte din pakke - Bemærk dog, at dette er på eget ansvar og modtagelsen af pakken anses for at være sket, når GLS stiller pakken på det sted, som kunden har oplyst. Alternativt vælg levering til din arbejdsplads.

Afhent selv din pakke: GRATIS

Odense:

Holkebjergvej 75 - 5052 Odense SV

Kolding:

Værkstedsvej 4 - 6000 Kolding

Varer købt via www.sportogprofil.dk leveres til den leveringsadresse, som er angivet på ordrebekræftelsen. Dog kun til adresser i Danmark, og kun til brofaste øer.

Ved evt. restordre/bestillingsvarer, vil du få nærmere besked på mail eller via tlf.

Leveringstid er optil 14 hverdage - hvis ikke andet er oplyst.

Retur og Reklamation

Returnering/Fortrydelsesret - Webshop.

Du kan returnere din varer tilbage indenfor 14 hverdage efter modtagelse. HUSK at vedlægge kopi af din faktura med beskrivelse omkring ombytning eller reklamation. I webshoppen kan du bytte til en anden varer eller få dine penge retur.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

  • Ordrenummer
  • Mailadresse og telefonnr.
  • Information om bytte eller reklamation, str. modelnr. mm.

Sender du varen retur, afholder du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når den sendes tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover betragtes varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Det er selvfølgelig et krav, at  en mulig reklamation er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

VARER MED TRYK ENTEN LOGO ELLER NAVNE RETURNERES IKKE!

Du kan frit prøve tøjet inden vi trykker, for herefter at sende varen retur med ønsket trykinfo. (Bestil tryk på webshoppen)

Alle fragtomkostninger vil være kundens og vi betaler ingen fragtomkostninger tilbage ved returnering!

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris  til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra din modtagelsesdato. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Har du betalt med Mastercard (Mastercard Debet)/Visa Electron og fortrudt dit køb, vil pengene være reserveret på dit kort i op til 30 dage. Også selvom vi har annulleret reservationen herfra. Dette har Sport & profil intet med at gøre. Du kan læse mere om det på e-mærkets hjemmeside: https://www.emaerket.dk/kend-din-ret/mastercardbetaling.aspx