profil1.png
profil2.png
profil3.png
profil4.png
profil5.png

Efterskoler/Klubber

Sport & Profil samarbejder i dag med mange klubber og efterskoler.

Branding er blevet en vigtig faktor vi ser tendensen udvikle sig endnu mere for efterskolerne og klubberne, skole eller klubtøj giver alle en følelse af fællesskab og sammenhold og man profilerer sig maximalt.

Vi sammensætter den totale løsning i elevtøj, tøj til skitur, gymnastik, cykling eller den sportsgren din skole eller klub har behov og i samarbejde med jer sørger vi for en professionel håndtering og levering.

I forbindelse med et klubsamarbejde, vil vi sammen fastsætte en klubkollektion, som matcher behovet hos såvel klub som det enkelte klubmedlem, og vi sørger for at gemme tryk og skabiloner så genbestillinger bliver nem.

Vi tilbyder webshopløsninger med skolebeklædning og klubkollektioner enten tryk eller broderi. Dette sikrer en hurtig levering, det betyder også at i ikke skal bruge personale på at vise frem og tage noter men blot skal udlevere en kode til jeres egen shop.

Shoppen sættes op således at i enten kan lade dem købe kontant eller at varen sendes til jer så i afregner med eleven eller klubmedlemmerne.

Det vigtigste er at i selv er med til at sammensætte jeres profil og dermed præsenterer skolen eller klubben ens udadtil.

Besøg Vores showroom i Odense.

Ingen opgave er for lille !!!

katalog
Sportigan.png Adidas.png Hummel.png Puma.png Select.png