Arbejdssko

Vi kan tilbyde din virksomhed eller arbejdsplads kvalitets arbejds- & sikkerhedssko blandt andet fra Puma Safety og J.A.K. Base.

Puma Safety er en af de førende udbydere af sikkerhedsfodtøj og udvikler stilfulde modeller af sikkerhedssko med en klar inspiration fra Puma sportsskoen. Puma Safety bygger på innovative teknologier, der er med til a...

Vi kan tilbyde din virksomhed eller arbejdsplads kvalitets arbejds- & sikkerhedssko blandt andet fra Puma Safety og J.A.K. Base.

Puma Safety er en af de førende udbydere af sikkerhedsfodtøj og udvikler stilfulde modeller af sikkerhedssko med en klar inspiration fra Puma sportsskoen. Puma Safety bygger på innovative teknologier, der er med til at sætte nye standarder for høj kvalitet og moderne design. Det brede sortiment sikrer, at du har mulighed for at finde det rette fodtøj, der passer til din arbejdsopgave og giver en sikker og velfungerende arbejdsdag.

Base sikkerhedssko er det sikre valg i ordets bogstavelige forstand. Sikkerhed, komfort og funktionalitet er nøgleord, når italienske Base designer deres sikkerhedsfodtøj. Base ”Dry Out” membranen holder dine fødder tørre, trods det lunefulde danske vejr. Med et par Base sikkerhedssko er du sikret en arbejdsdag med masser af komfort, da serien byder på sko med god ventilation og komfortable stødabsorberende såler. Stik fødderne i disse italienske sikkerhedssko og gå en tryg hverdag i møde.

Mere

Arbejdssko Der er ingen produkter i denne kategori.